Jović konačno otvorio dušu i izneo na videlo neverovatne stvari

Alo.rs/I. S. | sport 2021-01-26 15:41:53 2021-01-26 15:41:53

Napadač je izgubio u Realu 18 meseci karijere.

EPA-EFE/RONALD WITTEK

Na današnjoj konferenciji za medije Ajntrahta govorio je Luka Jović. Povratnik u klub, na pozajmicu iz Reala, je odmah pokazao da mu prijaju Ajntraht i Bundesliga.

- Zadovoljan sam i srećan, drago mi je što sam opet ovde, i što dobro igram odmah po povratku. Treba mi još vremena da budem na najboljem nivou i verujem da će me trener koristiti kad budem u top formi - rekao je Jović na konferenciji za medije.

Jović je govorio o neuspešnom periodu u taboru španskog velikana.

- Nisam imao sreće u Madridu, sa povredama i sa svime što mi se privatno događalo. Dobro je što sam se vratio. U Frankfurtu imam dobru reputaciju i odnos s trenerom. I Hiter i Zidan su fenomenalni stručnjaci, ali i ljudi. Lakše komuniciram sa Adijem jer priča engleski, španski mi je manje omiljen.

Srbin je ekspresno počeo da trese mreže u dresu tima iz Frankfurta.

- U Realu sam dao dva gola, sada tri. Sve utiče, i grad, i stil igre i ceo tim ovde da se osećam odlično. Ekipa je napredovala, mada ne bih nikoga pojedinačno izdvajao. Uveren sam da možemo zajedno da napravimo sjajan rezultat ove sezone.

Dodao je i pozitivne stvari iz boravka u Madridu.

- Imao sam priliku da treniram sa najboljim fudbalerima sveta. Rezultat svega toga je da sam napredovao, dosta sam naučio i mnogo sam iskusniji. Neću da gledam daleko, fokusiran sam sada samo na Ajntraht i da pružam što bolje partije - naglasio je Jović.

Priča sa medijima nije mogla da protekne bez Filipa Kostića, jer zajedno čine ubojiti tandem.

- Čuo sam da se Filip smeje više nego pre… To je zbog povratka u pravu formu posle povrede i tek je malo možda i zbog mog povratka - zaključio je Jović.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više