Bojan Marinković, novi predsednik niškog Sinđelića
Privatna arhiva
Bojan Marinković, novi predsednik niškog Sinđelića

Privatna arhiva

Bojan Marinković, novi predsednik niškog Sinđelića, Foto: Privatna arhiva

Novi predsednik niškog fudbalskog kluba Sinđelić je Bojan Marinković. Na današnjoj sednici Skupštine Sinđelića, Marinković je jednoglasno izabran. On je od 2014. do 2016. godine bio potpredsednik niškog Radničkog.

PROČITAJTE JOŠ:

Marinković je izrazio zahvalnost i zadovoljstvo jer se od danas nalazi na čelu jednog od najstarijih klubova u Nišu.

- Uradiću sve što je u mojoj moći da se klub što pre oporavi. Jedan od prioriteta biće i sređivanje infrastrukture kako bi se poboljšali uslovi za treniranje. Posebno zahvaljujem prvom čoveku Radničkog Ivici Tončevu, koji je imao sluha za problem Sinđelića i koji je obećao pomoć da se spasi najstariji niški klub. Za razliku od mnogih koji su mogli ali nisu, Ivica Tončev je prvi uskočio da nam pomogne kako klub ne bi bio ugašen - rekao je Marinković, navodi se u saopštenju.

On je dodao da Sinđelić u budućnosti treba da se ugleda na Radnički iz Niša.

- Voleo bih da energiju koju je Tončev doneo Radničkom, koji ostvaruje istorijske rezultate, prenesemo delimično i na Sinđelić. Oni treba da nam budu primer kako uraditi prave stvari za klub. Uz podršku koju smo dobili smatram da Sinđelić može da se razvija kao klub i bude još bolji u budućnosti kako bi u jednom trenutku prešao i u višu ligu - rekao je Marinković.

Sinđelić je pre nekoliko meseci proslavio vek postojanja.