Milan - Inter
AP Photo/Luca Bruno
Janik Karasko

AP/David Vincent

Janik Karasko, Foto: AP/David Vincent

Bio je jedan od najboljih igrača madridskog Atletika, a onda je nakon jedne slabe polusezone odlučio da napusti špansku prestonicu i karijeru nastavi u Kini.

Janik Fereira Karasko je redovan u reprezentaciji Belgije i pored činjenice da na klupskom nivou igra u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, a brojni klubovi se nadaju da će mu igranje u Kini dosaditi i da će se odlučiti za povratak u najbolji evropski fudbal, kako je jasno da za to ima kvalitet.

PROČITAJTE JOŠ:

Bio je povezivan tokom leta sa prelaskom u redove Arsenala, ali su interesovanje za njegove usluge pokazali i milanski rivali.

Janik Karasko

AP/Francisco Seco

Janik Karasko, Foto: AP/Francisco Seco

Sada je otkrio da mu Evropa nedostaje, pa je jasno da su se upalili alarmi u brojnim klubovima sa "Starog kontinenta".

"Nedostaje mi Evropa svaki dan, ali imam ugovor u Kini. U poslednjih par sati prelaznog roka klub nije hteo da me pusti, ali sada je drugačije. Mogu da idem i nadam se da ću to uraditi, ako se pojavi nešto konkretno", izjavio je Karasko.

Zbog sudijske odluke odveo ekipu u svlačionicu! Albanci ga isprovocirali, nastali neslućeni događaji (VIDEO)

AUTOR: 021/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 17:09 Nemile scene u Italiji. Lalatović prekida utakmicu, Foto: Youtube/www021rs Fudbaleri Vojvodine iskoristili su pauzu u prvenstvu da odmere snage sa italijanskom Brešom, ali meč nije završen zbog provokacije albanskih navijača, posle čega je odlučeno da se utakmica ne nastavi.

U dresu Dalijan Jifanga je upisao 50 nastupa, postigao je 21 gol, bio je i redovan u prvoj postavi reprezentacije Belgije, koja je minule godine u Rusiji osvojila treće mesto na Mundijalu.

Dakle, Janik Karasko je spreman za povratak u evropski fudbal, videćemo čija ponuda će ga najviše zadovoljiti.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja