Lalatović prekida utakmicu
Youtube/www021rs
Lalatović prekida utakmicu

Youtube/www021rs

Lalatović prekida utakmicu, Foto: Youtube/www021rs

Fudbaleri Vojvodine iskoristili su pauzu u prvenstvu da odmere snage sa italijanskom Brešom, ali meč nije završen zbog provokacije albanskih navijača, posle čega je odlučeno da se utakmica ne nastavi.

U trenutku prekida rezultat je bio 2:1 u korist italijanskog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

U centru pažnje prvo je bio trener Novosađana Nenad Lalatović. Tek što je "izašao" iz superligaške suspenzije zbog incidenta koji je izazvao u Nišu kada je pretio da će "pričati o nameštenim utakmicama", Lalatović je u Breši zaradio crveni karton u 33. minutu, posle čega je povukao svoj tim sa terena!

U trenutku prekida Breša je vodila 2:0 golovima Donarume u 7. minutu iz penala i Bizolija u 13. minutu.

Arbitar meča Daniel Amabile je verovatno zbog prigovora isključio Lalatovića, pokazao treneru Vojvodine put u svlačionicu, što je ovog iziritiralo, pa je sa sobom povukao i igrače.

Usledili su povici navijača sa tribina, prekid je trajao desetak minuta, a onda je Lalatović vratio tim i meč je nastavljen.

On nema mogućnosti da se bori, sudeći po prva dva meča - izgubljeno je

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 16:28 Sledeće sezone se mogu obrnuti stvari. Miloš Teodosić, Foto: Alo/Vladimir Marković Španski plejmejker Serhio Rodrigez nastavio je da dominira terenima u Evroligi i približio se Milošu Teodosiću po broju asistencija. Rodriges je u svojem 236.

Voša je u nastavku pogodila preko Đuričina, za 2:1, da bi u drugom poluvremenu zbog tenzija kojima su doprinele albanske provokacije, meč prekinut.

Na stadionu "Orzinuovi" prisutno je dvadesetak navijača Vojvodine, prenosi portal 021.rs.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja