Paolo Dibala
AP
Maurisio Sari

AP/Darko Bandić

Maurisio Sari, Foto: AP/Darko Bandić

I dalje nema pomaka kada je Juventus u pitanju, Paratići i Nedved su neodređeni po pitanju prelaznog roka, a sve su manje šanse da će biti doveden Ikardi. On se i dalje nada, međutim, Juventus ne može da se oslobodi svojih igrača.

Sari traži da ode nekoliko fudbalera, približava se i dostava spiska za Ligu šampiona, čak šest igrača bi moralo da bude skinuto sa liste.

Rugani ima kofere u rukama, Roma ili Monako su destinacije, a i Blez Matuidi je na izlaznim vratima. Juve je planirao da eventualno i Matuidi bude prodat u paketu sa Dibalom Pari Sen Žermenu, ali sada je odlazak Argentinca dalje nego pre desetak dana.

"OD*EBITE, mi nikad ne odustajemo, borimo se do SMRTI!" (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 15.08.2019. 17:58 - 15.08.2019. 18:10 Kakva emocija napadača Crvene zvezde! Boaći, Foto: Printscreen Youtube/Crvena zvezd * Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona * U regularnom delu igre i produžecima bilo je 1:1 (2:2) da bi pobednika odlučili penali * Boaći je bio strelac gola u revanš utakmici na asistenciju Marka Marina Možda je neko pred meč sa Kopenhagenom sumnjao u trenutnu formu Ričmonda Boaćija.

"Juventus je moja kuća", ponavlja "La Hoja", a Paratići je diplomatski odgovorio novinarima da klub ne pregovara o prodaji Argentinca.

Spekuliše se da osim neke ekstra ponude ne postoji šansa da Dibala ode, razlog je Sari koji smatra da ne bi trebalo dovoditi nove igrače, a vlasnik Džon Elkan je na jučerašnjoj tradicionalnoj utakmici, okupljanju u Viljar Perosi rekao da je prelazni rok bio odličan i da su u klubu veoma zadovoljni prelaznim rokom.

Vanda Ikardi i Mauro Ikardi

AP/Luca Bruno

Vanda Ikardi i Mauro Ikardi, Foto: AP/Luca Bruno

Matuidi bi umesto povratka u PSŽ mogao u Monako, a čeka se i ponuda Bajerna ili Dortmunda za Mandžukića. Iguain i dalje ne želi da ode, ako se ne oslobodi oba napadača Juve će teško uspeti da dovede Ikardija.

U svakom slučaju, ne treba očekivati velika pomeranja ili iznenađenja, stigli su Danilo u zamenu za Kansela, De Liht, Demiral, Remzi, Rabio, vratio se Bufon, kao i Iguain sa pozajmice.

PROČITAJTE JOŠ:

Čini se da je u ovom trenutku važnije prodati igrače, osloboditi se velikih plata, nego dovesti pojačanja...

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...