Boaći
Printscreen Youtube/Crvena zvezd
Boaći

Printscreen Youtube/Crvena zvezd

Boaći, Foto: Printscreen Youtube/Crvena zvezd

* Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu šampiona

* U regularnom delu igre i produžecima bilo je 1:1 (2:2) da bi pobednika odlučili penali

* Boaći je bio strelac gola u revanš utakmici na asistenciju Marka Marina

Možda je neko pred meč sa Kopenhagenom sumnjao u trenutnu formu Ričmonda Boaćija. Činilo se da od kako se vratio u crveno-bele nije dostigao nivo iz prvog mandata kada je uvek na velikim mečevima uspevao da postigne gol i stavlja na muke protivničke defanzivce. 

Milojević ga snimio, a jure ga Junajted, Čelsi i Arsenal! (FOTO)

AUTOR: SrbijaDanas/V.Ž. DATUM I VREME: 15.08.2019. 17:19 - 15.08.2019. 17:47 Šaparenko ima 21 godinu i može da igra na poziciji centralnog i ofanzivnog veziste Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC * Crvena zvezda je posle penala eliminisala Kopenhagen * Pobedom protiv Kopenhagena, Zvezda je obezbedila učešće u grupnoj fazi Lige Evrope * Ukoliko eliminiše Jang Bojs, Zvezda će drugu godinu uzastopno učestvovati u grupnoj fazi Lige šampiona Crvena zvezda užurbano radi na dovođenju pojačanja na poziciji krila uoči plej-ofa za Ligu šampiona, ali ni to izgleda nije sve.

Da, bilo je zebnje da li će se igrački vratiti na taj pređašnji nivo i on je na te zebnje odgovorio na najbolji mogući način - golom! 

Ali, oko jedne stvari nikad nije postojalo ni zrno prostora da se razvije sumnja u zvezdinog asa. A to su njegova strast i želja koje daje za crveno-beli dres! Uvek, iznova i iznova, na i van terena pokazivao je koliko mu je stalo do kluba! Verovao je i nije otišao kad se zvezdin brod nasukao i za mesec dana izgubio titulu i finale Kupa.

Ričmond Boaći

Alo/ Marko Metlaš

Ričmond Boaći, Foto: Alo/ Marko Metlaš

Da, 2017. godine imao je opciju da ode bez odštete, ali on je ostao, uveo Zvezdu u Ligu Evrope posle 10 sušnih godina i krajem te godine svojim transferom u Kinu doneo klubu 5 miliona evra.

Još jednom je pokazao kakav je fanatik kad igra za najtrofejniji klub u Srbiji! Na priloženom videu Boaći je urlao u zanosu sreće zbog velikog uspeha bivšeg šampiona Evrope - " Mi nikad ne odustajemo, borimo se do smrti. Ko ih j*be!". Bila je poruka centarfora Crvene zvezde.

 Pomenuti deo možete videti na 8:15

Pokazao je strast, neopisivu ljubav i konstantnu borbu i veru! Nije se nikad predao, ni on, ni Milan Borjan, niti cela četa Vladana Milojevića! Zato su momci sa "Rajka" tu gde jesu.

PROČITAJTE JOŠ:

Tim je mnogo više od igračkih kvaliteta 11 igrača, mnogo više od cifara koje izražavaju nečiju vrednost kroz novac! Tim je mnogo krvi i mnogo znoja! Tim je vera i borba do kraja!

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom