Žarko Lazetić
Alo/Vladimir Marković
Žarko Lazetić

Alo/Vladimir Marković

Žarko Lazetić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Trener ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca Žarko Lazetić bio je presrećan izdanjem svoje ekipe protiv Partizana i osvojenim bodom sa igračem manje (1:1), ali su mu zasmetale priče o tome da je njegov tim filijala crno-belima.

- Pre svega sve čestitke mojim momcima na herojskoj utakmici. Teško je igrati protiv Partizana, a još je teže igrati protiv Partizana u deficitu, sa desetoricom. Mogu da budem zadovoljan onim što su momci pokazali. U prvom poluvremenu dok smo biti egal sasvim smo dobro parirali Partizanu kao što sam i najavio. Kontrolisali smo njihove napade i imali igru iz zadnje linije, možda nam je falilo malo probojnosti da materijalizujemo nešto - rekao je Žarko Lazetić i dodao:

- Što se tiče drugog poluvremena primili smo gol na samom početku, pa je bilo teže, a naročito posle isključenja igrača. Zaista bih čestitao momcima na sjajnoj igri. Pokazali su ponovo da imaju karakter, stav, a to se isplatilo golom. Poslednjih deset minuta bili smo pod pritiskom, ali smo uspeli da se odbranimo.

Žarko Lazetić

FK Partizan

Žarko Lazetić, Foto: FK Partizan

 - Mislim da su danas svi akteri bili na nivou, sem jednog, ali to je neka druga priča. Ako mi dozvolite da kažem samo nešto - počeo je Lazetić u nameri da završi priče o tome da je Metalac filijala Partizana.

- Metalac igra fudbal i igra ga za sebe. Bilo je raznih kuloarskih priča, koje će nadam se sada prestati. U vezi sa time da Metalac ima igrače iz Partizana, da smo filijala ili ne znam ni ja šta. Partizan i Metalac su pokazali da su gospodski klubovi, da igraju fudbal i normalne utakmice. Nekada pobedi bolji, nekada lošiji, a nekada se bodovi dele. Ali, igramo fudbal onako kako treba da se igra u celoj Srbiji i svetu - zaključio je trener Metalca.

PROČITAJTE JOŠ: