Mesi, Nejmar, Pike i Turan
(AP Photo/Eugene Hoshiko)
Arda Turan

AP Photo/Manu Fernandez

Arda Turan, Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Fudbaler Barselone koji trenutno nastupa na pozajmici u Bašakšehiru, Arda Turan, potukao se prošle godine sa popularnim pevačem iz Turske, Berkajem šahinom.

Bahati fudbaleri Srbije ostavili neviđeni svinjac u svlačionici! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 20:39 Sve je to stvar kućnog vaspitanja! Fudbaleri Srbije, Foto: FSS Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nije se proslavila protiv reprezentacije Letonije, pošto su osvojili samo bod na stadionu "Karađorđe" (1:1)! AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 19:15 Njoj odogovara što su često razdvojeni!

A cela ta situacija je dobila epilog posle odluke sudija!

PROČITAJTE JOŠ:

On je u raspravi sa tim pevačem, slomio nos poznatoj pop zvezdi, a posle incidenta, Turan se pojavio u bolnici u kojoj je dopremljen Sahin i ispalio nekoliko hitaca pravo u pod!

Snežana Stojković otkrila njen savet ćerkama koji će šokirati muški deo Srbije!

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 19:15 Njoj odogovara što su često razdvojeni! Dragan i Snežana Stojković, Foto: ALO! Dejan Briza Dragan i Snežana Stojković su pre nedelju dana proslavili rođendan svoje unuke, iako njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u domaćoj fudbalskoj javnosti, što svedoči i trajanje više od tri decenije, supruga Snežana je nedavno za magazin "Story" otvorila dušu i priznala da nije oduvek sve bilo savršeno: AUTOR: Alo.rs/ M.

Optužen je za izazivanje panike, ilegalno posedovanje odužja i namerno povređivanje drugog lica, a posle višemesečnog suđenja, danas je objavljena odluka.

Turski fudbaler je dobio uslovnu kaznu od dve godine i osam meseci, koja će biti aktivirana ukoliko ponovi slične scene u narednih pet godina.

I njegov sadašnji klub Bašakšehir, kaznio je Turana sa 2.500.000 turskih lira, odnosno 400.000 evra, čim se pročulo za incident.

BONUS VIDEO

Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!