FK Inđija
Alo/Marko Metlaš
FK Inđija

Alo/Marko Metlaš

FK Inđija, Foto: Alo/Marko Metlaš

Prva fudbalska utakmica u Srbiji sa publikom, posle pandemije korona virusa, odigraće se sutra u Inđiji između domaćina i šampiona Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Shodno preporukama Vlade Srbije na tribinama će moći da bude maksimalno 1.000 ljudi, a u redovima Inđije nadaju se da će, uprkos tome što je Zvezda apsolutni favorit, napraviti iznenađenje i ući u istoriju.

Sportski direktor Inđije Ivan Ivović izjavio je da očekuje još jedan praznik fudbala i da se svi u klubu raduju što će treći put ove sezone odmeriti snage sa jednim od dva najveća srpska kluba.

"To je za nas poseban događaj. Prethodna dva meča bila su na veoma visokom nivou i uspeli smo da ispariramo šampionu države (2:1 za Zvezdu u Beogradu i 1:1 u Inđiji, prim. aut). Za mene je najbitnije da pružimo maksimum i da hrabro uđemo u ovu utakmicu. U mečevima sa Zvezdom jednostavno ne možemo ništa sa izgubimo. Jasno je da svi očekuju prolazak Zvezde u polufinale Kupa i eventualno iznenađenje bilo bi više nego istorijsko za Inđiju. I tu se krije naš motiv“, izjavio je Ivović za klupski sajt.

Utakmica između Inđije i Crvene zvezde igra se sutra od 17 sati.

U sredu su na programu tri preostala četvrtfinala: Čukarički - Radnički Niš (15 sati), Radnik - Surdulica (17), Vojvodina - Mladost Lučani (20).

Tagovi