FK Čukarički
Marko Metlaš
FK Čukarički

Marko Metlaš

FK Čukarički, Foto: Marko Metlaš

Pozajmljeni fudbaler Partizana u ekipi Čukaričkog Nemanja Stefanović ove sezone odlično brani, a prisetio se i dana dok je bio član crno-belih iz Humske.

Pročitajte još:

FANTASTIČAN NAČIN DA POTPIŠEŠ IGRAČA KOJI NAVIJA ZA NAJEVEĆEG RIVALA Novi Tadićev saigrač morao 100 puta da napiše "Ajaks je najbolji klub u Holandiji"! (FOTO + VIDEO)

UDRUŽENJE KLUBOVA STAVLJA VETO NA IDEJU UEFA Nećemo dozvoliti da to uradite!

NASTAVLJA SE PAKAO ZA VUJOŠEVIĆA Dule morao na još jednu operaciju!

Odlični čuvar mreže istakao je kako mu nije bilo lako na početku u Partizanu, jedno vreme Grobari su gledali u njega kao u navijača Zvezde, zbog čega je bio pod pritiskom.

- Pisalo se svašta u tom periodu, pa čak i da imam istetoviran grb Crvene zvezde, što nije tačno. Dokazao sam koliko volim Partizan u najtežem trenutku, kad su skoro svi bili protiv mene, osim pravih "grobara". Tad su čak i ljudi iz kluba sumnjali da nameštam utakmice, eto dokle je išlo - kazao je Stevanović za "Sportski Žurnal" i dodao:

- Bio sam pod velikim pritiskom, naročito pred derbi sa Zvezdom. Dokazao sam svima u finalu Kupa da su sumnje bile neosnovane. Partizan me je životno ojačao, a dela su iza mene - zaključio je Stevanović.