Miloš Degenek
FK Crvena zvezda
Miloš Degenek

FK Crvena zvezda

Miloš Degenek, Foto: FK Crvena zvezda

Otpočeli su trening izabranici Dejana Stankovića istrčavanjem nekoliko krugova, a potom su prešli na vežbe, prilikom kojih su koristili rekvizite kao što su balans lopte, elastične trake i lopte. Radili su crveno-beli i u pesku, gde su se fokusirali na istrčavanje i prijem lopte.

Potom su se podelili u dve grupe, jedna je sa šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem i njegovim pomoćnicima radila na terenu, tačnije na taktici, gde su postavljeni manekeni imali ulogu protivničkih igrača, dok su naši fudbaleri dobijali detaljne instrukcije od trenera, a potom za cilj kao i uvek imali da zatresu mrežu. Mladi golman Marko Ćopić se odlično pokazao, ali su ipak prvotimci uspevali da ga savladaju.

Preostali deo ekipe je radio na drugom delu terena, oni su takođe koristili mnoštvo rekvizita prilikom odrađivanja vežbi u parovima, a glavne su i ovog puta bile elastične trake i lopta. Posle određenog vreme grupe su se zamenile, te je trening trajao više od sat i po vremena, s obzirom da su se do najsitnijih detalja bavili taktikom i svim zamislima trenera Dejana Stankovića. Na kraju treninga i pored toga što je dugo trajao i bio iscrpljujuć, fudbaleri su ostali da šutiraju na gol. Nemanja Milunović je iz kornera pokušavao da zatrese mrežu, u čemu je i uspeo i to je ono što najčešće radi posle treninga, kad se svi najviše zabavljaju.

PROČITAJTE JOŠ: