Zlatan Ibrahimović
AP Photo/Ringo H.W. Chiu
Zlatan Ibrahimović

AP Photo/Ringo H.W. Chiu

Zlatan Ibrahimović, Foto: AP Photo/Ringo H.W. Chiu

Posle intervjua u kojem je Zlatan Ibrahimović govorio o mogućem povratku u italijanski fudbal, oglasio se i Napoli za koji je Šveđanin istakao da je jedna od mogućih destinacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, u intervjuu za Gazetu delo Sport, pored priče o Siniši Mihajlović i mogućem nastupu za Bolonju, Ibrahimović je posebno istakao Napoli, kao mesto na kojem je slavni Maradona imao status "fudbalskog kralja", što je jedan od motiva da on bude njegov naslednik "na tronu".

Zlatan Ibrahimović

AP Marcio Jose Sanchez

Zlatan Ibrahimović, Foto: AP Marcio Jose Sanchez

Upravo izjava o mogućem dolasku Ibrahimovića na stadion San Paolo, bio je povod za pitanje novinara upućeno Karlu Anćelotiju.

- Ibrahimović? Zvaću ga večeras i reći ću mu da ga čekamo ovde. Pratim ga. Na 29 utakmica u MLS ligi je postigao 30 golova - istakao je trener Napolija.

Novak Đoković se pojavio u dresu Zvezde i sve šokirao! Na ovom mestu ga niko ranije nije nosio (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.10.2019. 19:18 Došao na utakmicu dva kluba iz francuske lige u dresu svog voljenog. Novak Đoković, Foto: AP Photo/Andy Wong Prvi reket sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Monte Karlu, gde se sprema da privede sezonu kraju. Đokovića očekuju Masters u Parizu i završni Masters u Londonu.

Da podsetimo, u dresu LA Galaksija Ibrahimović je postigao 52 gola na 56 utakmica.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja