Vukanović
youtube/VID DELJIC
Crvena zvezda - Jang Bojs

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrali su nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1 i zbog bolje gol razlike (2:2 u gostima) po drugi put zaredom pridružili su se fudbalskoj eliti!

Aleksa Vukanović je uveo crveno-bele u Ligu šampiona golom u 59. minutu utakmice kada je nadvisio svoju čuvare posle centaršuta Rodića!

Dok su "Delije" slavile plasman u Ligu šampiona, usledila je akcija "Grobara" koja će se prepričavati! Ovo je dosad neviđeno! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs D.J.Bužić i V.Zogović DATUM I VREME: 28.08.2019. 08:00 Kakav hit! Crvena zvezda - Jang Bojs Grobari gume, Foto: ALO!/D.J.Bužić Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u grupnu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrali su nerešeno protiv Jang Bojsa 1:1 i zbog bolje gol razlike (2:2 u gostima) po drugi put zaredom pridružili su se fudbalskoj eliti!

Ovaj 27-godišnjak iz Gajdobre voli i da zapeva, a tome svedoči video snimak u okviru Kulturno-umetničkog društva "Blagoje Parović".

Taj muški pevački asambl se zove "Konak" i gaji izvorno krajiško ojkanje, a Zvezdin heroj je njen ponosni član godinama.

Inače, on je sa svojom grupom 2012. godine pobedio u RTS-ovom TV serijalu "Šljivik. 

Pravi "Delija"!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!