Het-trikom De Paula došli na korak od opstanka! Nije za njih Serija B

Sportske/S.M. | sport 2019-05-18 19:40:10 2019-05-18 19:40:10

Kao u vreme Di Natalea.

AP/Stefano Lancia

Udineze je na pred svojim navijačima savladao Spal sa 3:2 (3:0) i tako napravio veliki korak ka opstanku u elitnom rangu.

Poveli su u šestom minutu, Samir je bio strelac, asistenciju je upisao De Paul.

U periodu od 32. do 35. minuta, "Zebre" postižu još dva pogotka, oba puta je strelac bio Stefano Okaka, a bivšem napadaču Rome i Votforda je u oba navrata asistirao De Paul, koji je tako ubeležio het-trik u asistencijama.

Sa 3:0 se otišlo na odmor, ali ekipa iz Ferera se nije predavala.

Nakon osam minuta igre u nastavku Petanja postiže gol za 3:1, da bi samo šest minuta kasnije Valoti potpuno vratio Spal u meč.

U 70. minutu je šansu dobio i bivši fudbaler Partizana Marko Janković, koji je zamenio Vikarija.

Imali su gosti dobru priliku samo četiri minuta nakon ulaska bivšeg fudbalera "crno-belih", Kurtić je šutirao iz voleja, ali je lopta prohujala pored desne stative.

SAVO MILOŠEVIĆ POZIVA NAVIJAČE NA OPROŠTAJ KAPITENA Sve u znaku Saše, takvih nema mnogo i ne pojavljuju se svaki dan! (VIDEO)

Udineze je do kraja ipak uspeo da sačuva minimalnu prednost, upisali su jako važan trijumf, sada imaju 40 bodova, pet više od Empolija, koji je prvi ispod crte, ali uz utakmicu više. Spal je već obezbedio opstanak, imaju 42 boda nakon 37 odigranih kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Expand player
Pogledajte više