Bajern Minhen - Herta
EPA Ronald Wittek
Bajern Minhen - Herta

EPA Ronald Wittek

Bajern Minhen - Herta, Foto: EPA Ronald Wittek

* Grujić je bio strelac, ali i tragičar pošto je skrivio penal

* Herta je na poluvremenu imala prednost 2:1

* Levandovski je izjednačio na 2:2 i doneo bod ekipi iz Minhena

Fudbaleri Bajerna iz Minhena kiksirali su na startu novog prvenstva Bundeslige pošto su na svom terenu odigrali nerešeno protiv Herte iz Berlina 2:2. Srpski fudbaler Marko Grujić igrao je odlično do 60. minuta, kada je u svom kaznenom prostoru nepotrebno oborio Roberta Levandovskog. 

Atletik u Bilbau šokirao Barsu! Aduric ušao u igru i posle 20 sekundi fantastičnim makazicama "ubio" Katalonce! (VIDEO)

AUTOR: B92/V.Ž. DATUM I VREME: 16.08.2019. 22:56 - 16.08.2019. 23:11 Gigant sa Kamp Noua izgledao je veoma loše u Baskiji Atletik Bilbao - Barselona, Foto: EPA - EFE Fudbaleri Barselone poraženi su od Atletik Bilbaa sa 1:0, u prvom kolu La Lige.

Šampion Nemačke je poveo preko Levandovskog u 24. minutu, izjednačio je Ibišević u 36, a samo dva minuta kasnije bilo je 1:2. Upravo je Ibišević dao odličnu loptu Grujiću, koji je poput vrhunskog napadača izašao preg golmana Nojera i matirao ga. Međutim u već pomenutom 60. minutu Grujić je bio tragičar pošto je u kaznenom prostoru oborio Levandovskog koji je pogodio iz penala za konačnih 2:2.

Na kraju, osvojenim bodom daleko su zadovoljniji gosti, jer je Bajern važio za apsolutnog favorita. Grujić je i dalje pod ugovorom sa Liverpulom, ali se Herta izborila da  ove sezone bude stanovnik Berlina i nosi njen dres kao pozajmljen igrač.

PROČITAJTE JOŠ:

Bajern u narednom kolu gostuje Šalkeu, dok Herta čeka Volfsburg.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom