Atletik Bilbao - Barselona
EPA - EFE
Atletik Bilbao - Barselona

EPA - EFE

Atletik Bilbao - Barselona, Foto: EPA - EFE

Fudbaleri Barselone poraženi su od Atletik Bilbaa sa 1:0, u prvom kolu La Lige. Izabranici Ernesta Valverdea nisu uspeli da ostvare dobar rezultat bio Lionela Mesija, koji je meč propustio zbog povrede lista.

"Nije nam dosuđen čist penal! Malo je sedam minuta nadoknade posle svega" Trener Malatije poludeo, optužio igrače Partizana

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 09:41 Možda bi trebalo krivce da traže u sebi. Sergen Jalčin, Foto: Youtube/ Ajansspor Trener Malatije Sergen Jalčin bio je nezadovoljan suđenjem posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Partizana. Malatija je pobedila crno-bele 1:0 na svom terenu, ali je to bilo nedovoljno zbog poraza od 3:1 u Beogradu.

Katalonski gigant izgledao je veoma loše u Baskiji, imali su samo jedan šut u okvir gola i pobeda zasluženo ide u ruke Bilbaa.

Heroj trijumfa je iskusni Aric Aduris, koji je u 89. minutu postigao neverovatan gol. Kapa je centrirao, a prekaljeni napadač je spektakularnim makazicama savladao Ter Štegena.

Aduris, koji ima 38 godina, najavio je da će se na kraju ove sezone penzionisati i nije mogao na bolji način da započne poslednju takmičarsku godinu. Za Atletik Bilbao igra od 2012. godine i skupio je više od 200 nastupa.

Barselona je izgledala bledo, bez prave ideje, Antoan Grizman nije uspeo da se nametne i neće po lepom pamtiti debi za katalonski klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Aktuelni šampion Španije u drugom kolu čeka Betis, dok Bilbao gostuje Hetafeu.

Primera, prvo kolo:

A. Bilbao – Barselona 1:0 (0:0)
(Aduris 89)

subota:

17.00 Selta – R. Madrid
19.00 Valensija – R. Sosijedad
20.00 Majorka – Eibar
21.00 Leganes – Osasuna
21.00 Viljareal – Granada

nedelja:

17.00 Alaves – Levante
19.00 Espanjol – Sevilja
21.00 Betis – Valjadolid
22.00 A. Madrid – Hetafe

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...