Crvena zvezda - Kopenhagen
Alo/Marko Metlaš
Crvena zvezda - Kopenhagen

Alo/Marko Metlaš

Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: Alo/Marko Metlaš

* Zvezda je povela u 44. minutu golom Pavkova

* Izjednačio je Vind posle sumnjivog penala

* Bartolec je dodao i da u redovima srpskog prvaka samo Marko Marin i Mohamed El Fardu Ben prave razliku

Fudbaler Kopenhagena, Hrvat Karlo Bartolec, smatra da njegov tim ima veće šanse od Crvene zvezde za plasman u plej-of za Ligu šampiona i dodao je da je zadovoljan remijem u Beogradu (1:1),

"Sad su naše šanse za prolaz veće, rekao bih u procentima 60:40. Na početku utakmice bilo je kod nas malo napetosti i nervoze, domaćin je dao gol, ali sa 1:1 sve je u redu. Biće drugačije u revanšu", rekao je Bartolec za zagrebačke Sportske novosti.

Danski komentator se naslađivao posle remija: "U 'dvorištu pakla' da uradi ono, to je čisto ludilo!"

AUTOR: maxbet-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 09:59 On je posebno hvalio Vinda, zbog načina na koji je izveo sporan penal u finišu utakmice. Vind Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC * Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv Kopenhagena * Pavkov je doveo Zvezdu do prednosti u 44.

On smatra da Zvezda nije isti tim na svom terenu i u gostima, iako je proveo svega nekoliko minuta u igri pošto je na teren ušao u 88. minutu:

"Mislim da ćemo proći dalje. Oni su ekipa s dva lica, puno su bolji na svom terenu nego kad igraju na strani. Imaju pojedince koji su kvalitetni kao Marin i Ben, ostalo je sve prosek. U Beogradu ih nosi publika. Videlo se i prošle godine u Ligi šampiona da su kod kuće bili vrlo dobri sa Liverpulom i Napolijem, a u gostima dobijali "porcije". Analizirali smo ih s Helsinkijem, takođe su kući na "ho-ruk", potom odu na revanš i potpuno su drugačija ekipa".

Povremeni hrvatski reprezentativac naglašava da je cilj Kopenhagena plasman u Ligu šampiona preko Crvene zvezde i Jang Bojsa.

"Sa Ligom Evrope bismo bili zadovoljni, međutim nije to isti nivo. Liga šampiona je glavni plan", optimista je bivši desni bek Lokomotive iz Zagreba i Nordsjalenda.

Povreda mnogo gora nego što se mislilo, Pavkov propušta ostatak kvalifikacija!?

AUTOR: mozzartsport-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.08.2019. 10:51 Loše vesti pred revanš! Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: Alo/Marko Metlaš * Pavkov je bio strelac za Crvenu zvezdu u prvom meču protiv Kopenhagena * Doneo je prednost Zvezdi u 44. minutu meča * Zbog povrede nije mogao da nastavi igru u drugom poluvremenu Veliki problem za Crvenu zvezdu i trenera Vladana Milojevića!

Pohvalio je atmosferu sa tribina, s tim da nije davao značaj parolama sa severne tribine.

"Video sam da su imali neke poruke, ali nikad nisam učio ćirilicu da bih pročitao, a nije me ni zanimalo što piše. Nisam obraćao pažnju. Svako ima svoje, oni svoje, ja poštujem svoje i to je to", zaključio je Bartolec.

Revanš na stadionu "Parken" na programu je sledećeg utorka.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića

 

Komentari (1)

baradja

08.08.2019 13:04

Lako ti se sad k.rčiti a kad si ušao pred kraj utakmice si se usrao ko grlica. A kako da znaš ćirilicu kad divljaci razbijaju table sa ćirilicom na javnim ustanovama