Vind Crvena zvezda - Kopenhagen
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Vind Crvena zvezda - Kopenhagen

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Vind Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

* Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv Kopenhagena

* Pavkov je doveo Zvezdu do prednosti u 44. minutu

* Vind je iz penala doneo izjednačenje

Teško je pala odluka da portugalski sudija, Tijago Martins, dosudi penal u korist Kopenhagena u 83. minutu prvog meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Gosti nisu prikazali ništa specijalnu igru protiv šampiona Srbije, praktično su bili bez prave prilike za gol, ali zahvaljujućo teatralnom padu Bila dobili su veliki poklon pred revanš.

Taj poklon je iskoristio mladi Jonas Older Vind, koji je izveo zaista fenomenalnu “panenku”. Posle utakmice su se zbog penala i za Dance pozitivnih 1:1, naslađivali fudbaleri Kopenhagena, što je otkrio Miloš Degenek. Međutim, oni nisu bili jedini.

Da li je bio penal za Kopenhagen ili je sudija još jednom oštetio Crvenu zvezdu?! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.08.2019. 22:50 - 06.08.2019. 23:25 ALO! pita čitaoce! Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: printscreen * Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv Kopenhagena * Pavkov je doveo Zvezdu do prednosti u 44. minutu * Vind je iz penala doneo izjednačenje Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena.

Ništa manje oduševljen ishodom utakmice na Marakani nije bio ni legendarni danski komentator Fleming Toft (70).

– Kopenhagenu sada nedostaje samo još jedan korak da bi ušao u Ligu šampiona. Znam, ovakve preuranjene tvrdnje obično vode u propast, ali verujem u momke. Remi iz Beograda je odličan rezultat, Zvezdin tim je oslabljen i mentalno nije dovoljno jak da se izdigne posle neuspeha pred domaćom publikom – kazao je Toft, prenose danski mediji.

Svaki drugi čovek u Srbiji bodrio Zvezdu protiv Kopenhagena!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 07.08.2019. 16:04 Tradicija se nastavila kao i prethodnih godina. Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: Alo/Marko Metlaš * Crvena zvezda i Kopenhagen odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1 * Revanš utakmica igra se sledeće nedelje u glavnom gradu Danske * Crvena zvezda ukoliko prođe Kopenhagen u narednoj rundi igra protiv Jang Bojsa Jučerašnje istraživanje gledanosti televizija u Srbiji pokazuje da kada Crvena zvezda igra mečeve onda je to pravi praznik.

On je posebno hvalio Vinda, zbog načina na koji je izveo sporan penal u finišu utakmice.

– To je čisto ludilo. U jednom takvom takmičenju, u “dvorištu pakla”, pred očima 40.000 besnih navijača, izvesti tako nešto. To je situacija u kojoj se daje gol ili nestaje. Vind je prebacio loptu i prevario golmana Srba na jedan uverljiv, superioran, gotovo arogantan način. Tako je 20-godišnji Vind pokazao da ima ono što mu je neophodno da uspe u ovoj igri, kvalitet i bezobraznu klasu – zaključio je Toft.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića