Nojer i Terštegen
AP Photo/Martin Meissner
Nojer i Terštegen

AP Photo/Martin Meissner

Nojer i Terštegen, Foto: AP Photo/Martin Meissner

Selektor Joakim Lev ima novi problem - mora da pronađe način da smiri dva najbolja golmana nemačke fudbalske reprezentacije, Manuela Nojera i Mark-Andrea ter Štegena.

PROČITAJTE JOŠ:

Tenzija je nastala nakon što je Ter Štegen javno rekao da žali što nije bio na golu u kvalifikacionim mečevima za Euro protiv Holandije i Sjeverne Irske. Nojer je branio u oba meča.

"Takve izjave nimalo ne pomažu timu. Tu su i fantastični Bernd Leno i Kevin Trap, oni takođe žele da brane i to je potpuno normalno. Moramo da se držimo zajedno za dobro reprezentacije", rekao je Nojer.

Nojer i Terštegen

AP Photo/Michael Probst

Nojer i Terštegen, Foto: AP Photo/Michael Probst

Ter Štegen je brzo dobio šansu da reaguje. Uradio je to pred nemačkim novinarima u susret utakmici Lige šampiona između Borusije i Barselone.

Iguain POBESNEO i NASRNUO na saigrače tokom treninga! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 16:30 Neki to zovu "ševa", a neki "salata", Iguainu nije bitno, ne prija mu igra kako god se zvala. Gonzalo Iguain, Foto: Printscreen Twitter / ESPN FC @E Gonzalo Iguain, nakon prošle sezone provedene u Milanu i Čelsiju, vratio se u Juventus.

"Ne možete da pričate o konkurenciji među golmanima u reprezentaciji i ne možete da očekujete da igrači budu zadovoljni kada ne igraju. U fudbalu postoje i sreća i razočaranje. Manuel Nojer ne treba da komentariše moja osećanja i da ih meri. Bar ja tako mislim. Mislim da sam se posljednjih godina veoma dobro ponašao i smatram da to što su Nojer i neki drugi komentarisali nije fer. Njegove primedbe su neprimerene. To ću reći i više ne želim da komentarišem, želim da završim ovu polemiku", rekao je Ter Štegen.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!