Gonzalo Iguain
Printscreen Twitter / ESPN FC @E
Gonzalo Iguain, Foto: Printscreen Twitter / ESPN FC @E

Gonzalo Iguain, nakon prošle sezone provedene u Milanu i Čelsiju, vratio se u Juventus.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentinski napadač preživeo je prelazni rok te na kraju ostao u redovima italijanskog prvaka, najviše zahvaljujući novom treneru Maurisiju Sariju, sa kojim je uspešno sarađivao u Napoliju.

I tako je od otpisanog "Pipita" u prve tri utakmice sezone igrao 83, 76 i 90 minuta, a postigao je gol i bivšem Napoliju u pobedi od 4:3.

Međutim, nije mu lako na treninzima "Stare dame", gde se napornim radom mora nametnuti u jakoj konkurenciji, a na poslednjem treningu uoči duela protiv Atletiko Madrida izgubio je živce.

Gonzalo Iguain, Foto: Printscreen Twitter / ESPN FC @E

Igrala se popularna ševa, igra u kojoj su jedan ili dvojica u sredini i jure loptu, dok ostali najčešće imaju prava na samo jedan dodir.

Partizan i Zvezda izvukli protivnike u Kupu Srbije

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 17.09.2019. 15:27 Najmnogobrojniji turnir u domaćim takmičenjima. Takuma Asano , Foto: FK Partizan Parovi šesnaestine finala fudbalskog Kupa Srbije izvučeni su danas u sportskom centru FŠ u Staroj Pazovi, a branilac trofeja FK Partizan odbranu trofeja kreće od VODOJAŽA u Grošnici.

Lopta je kružila, a Iguain nikako nije uspeo doći do nje, što ga je toliko razbesnilo da je gotovo startovao na jednog od pomoćnih trenera, a potom svoj bes "sručio" na ogradu pa igrači morali da smiruju iskusnog Argentinca.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!