Albanija himna
Printscreen Twitter / 6 TIMES
Albanija himna, Foto: Printscreen Twitter / 6 TIMES

Igrači su izgledali zbunjeno kada su shvatili da je to bila pogrešna himna - i to Andore kako se navodi na veb stranici UEFA-e - dok se na snimcima kamera vide ljuti albanski navijači kako prave uvredljive gestove u znak protesta zbog greške, prenosi AP

PROČITAJTE JOŠ:

Francuski trener Didije Dešan razgovarao je sa albanskim kolegom Edoardom Rejom dok je sudija čekao pravu himnu, pa je utakmica kasnila skoro 10 minuta.

Zatim, kada je trebalo da se pusti prava himna, dogodio se još jedan neprijatni incident, jer se najavljivač na stadionu izvinio „jermenskim navijačima'''' i pozvao domaće navijače da poštuju „jermensku državnu himnu“ pre nego što je shvatio svoju grešku i ispravio se.

Tumbaković izneo svoje mišljenje o šansama Srbije za plasman na Evropsko prvenstvo! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.09.2019. 00:13 Nije želeo da prokomentariše spornu situaciju! Ljubiša Tumbaković, Foto: FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk Fudbaleri Srbije poraženi su od reprezentacije Portugala u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, rezultatom 4:2. AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 23:52 Kad se "crveni đavoli" okupe!

Inače sledeči protivnik Francuske je Andora kod kucće u utorak.

BONUS VIDEO:

Nemanja Matić fotografisao sina sa Ronaldom, a onda usledio srdačan pozdrav fudbalera