Ljubiša Tumbaković
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk
Ljubiša Tumbaković

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk

Ljubiša Tumbaković, Foto: FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk

Fudbaleri Srbije poraženi su od reprezentacije Portugala u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, rezultatom 4:2.

Posle meča usledio je srdačan pozdrav Matića i Ronalda, a Portugalac je ovim potezom iznenadio sve novinare! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 07.09.2019. 23:52 Kad se "crveni đavoli" okupe! Ronaldo i Matić, Foto: printscreen Fudbaleri Srbije poraženi su od reprezentacije Portugala u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, rezultatom 4:2. AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 07.09.2019. 23:08 - 07.09.2019. 23:14 Treći gol na utakmici između Srbije i Portugala postignut je iz sumnjive situacije.

Ljubiša Tumbaković je na konferenciji za medije pričao o matematičkim šansama za borbu za plasman na to takmičenje!

PROČITAJTE JOŠ:

"Matematički još nismo otpisani. Ovo je utakmica od koje smo više očekivali, ali smo naišli na ekipu koja je maestralna. Imaju nekoliko pojedinaca koji u svakom trenutku mogu da reše utakmicu. Bilo bi dobro da smo u svlačionici otišli s nulom, ali nismo. Treba se boriti dok postoji bilo kakva šansa", rekao je Tumbaković po završetku utakmice.

On smatra da će tim biti uigraniji kad bude odigrao više utakmica:

"Kad si čvrst u odbrani onda je lakše u sredini i u završnici. Ali, to je proces. To što smo primili četiri gola to je splet okolnosti. Dobro je što smo dali dva. Ova četiri gola su za analizu."

Spektakl koji vas na kraju neće zadovoljiti, nije sramota ali ostaje žal! (FOTO + VIDEO)

Reprezentacija Srbije je poražena rezultatom 4:2 od selekcije Portugala! SRBIJA - PORTUGAL 2:4 Srbija posle četiri odigrana meča ima skor od pobede, remija i dva poraza, dok je Portugal ostvario prvi trijumf. Naše fudbalere očekuje za tri dana utakmica sa Luksemburgom, dok Portugalci igraju sa Litvanijom. Za nas su golove postigli Milenković (67.

Nije želeo da prokomentariše spornu situaciju:

"Analiziraćemo utakmicu, ne mogu da procenjujem da li je bio ofsajd ili penal. Kada smo mogli da im poremetimo stabilnost, Portugal je napravio razliku. Ne komenatrišem suđenje, Portugal se lagodno osećao kod nas, imali su kontrolu utakmice, a sudija Čakir je jedan od najboljih na svetu".

Zbog jedne stvari žali:

"Portugal je sjajna ekipa, zasluženo su pobedili. Pogledajte izmene koje su napravili i sve vam je jasno. Da nismo primili gol u prvom poluvremenu... Kapa dole Portugalu, došli su, pobedili i nastavljaju dalje".

BONUS VIDEO

Gost ALO: Ljubisa Tumbaković o meču protiv Portugalije

 

 

Komentari (1)

matrix74

08.09.2019 10:07

Ma nemogu vise da trpim takve selektore, ocemu ti pricas?? Sta je tu dobro, ekipa nakon 70min. nema vise snage da trci, jedva se krecu po terenu. Ovo je velika bruka i sramota, a Vi samo dalje nalazite izgovore za vase muljanje u FSS . Cuj dobio mesto selektora, zato sto nije hteo da igra sa Kosovom, to je znaci kvalitet koji Vi trazite za selektora. Gde si ti to bio Trener pre Srbije?? Partizan i CG, to je naravno kvalitet. Pod hitno sve celnike izbaciti iz FSS