Mančester junajted
EPA
Mančester junajted

EPA

Mančester junajted, Foto: EPA

Šefild je uspeo da priredi veliko iznenađenje i dođe do tri boda, i pokvari planove Crvenim đavolima koji su tako ostali bez prvog mesta na tabeli, koje je preuzeo gradski rival Siti.

Gosti su šokirali domaće u 23. minutu, kada je Flek centrirao iz prekida, a mrežu De Gee zatresao Brajan za 1:0.

Nakon toga Junajted je krenuo po izjednačenje. Domaći su do kraja prvog dela propustili nekoliko dobrih šansi, ali su sredinom drugog poluvremena uspeli da izjednače na 1:1 u 64. minutu preko Megvajera, kome je asistirao Teles.

Činilo se tada da domaći mogu do preokreta, ali samo deset minuta kasnije novi hladan tuš. Nakon konfuzije u odbrani Junajteda, lopta dolazi do Burka koji pogađa za 2:1 i novo vođstvo Šefilda.

Mančester je do kraja meča pokušao da dođe do izjednačenja, ali nije uspeo. Junajted je sada drugi na tabeli sa 40 bodova, dok je Šefild i dalje poslednji sa osam bodova. Za Šefild je ovo bila tek druga pobeda ove sezone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

milovan

28.01.2021 00:05

Pa kako moze pobediti tim u kome igra Matic.?? Ja vec godinu dana ne gledam Junajted kada vidim da igra Matic. Jer to nije igra.On gusi celu ekipu.Vec dugo on nije veliki igrac.Mogao bi biti dobar da se vrati u UB.