Večiti derbi
ALO!/Marko Metlaš

 

Večiti derbi

ALO!/Marko Metlaš

Večiti derbi, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Kako se bliži finale Kupa Srbije između večitih rivala, raste i neizvesnost među pristalicama Crvene zvezde i Partizana. Šampion Superlige juri trofej, kako bi osvojio prvu "duplu krunu" posle 12 godina, dok tim iz Humske u ovom peharu vidi spas za neuspešnu sezonu, koja je završena plasmanom na trećoj poziciji tabele elitnog ranga.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao i u prethodnim mečevima, bukmejkeri su prednost dali izabranicima Vladana Milojevića. Crvena zvezda je bila favorit i u februarskom gostovanju, u Humskoj sa koeficijentom 2.10, dok je "kec" u meču na Marakani iznosio 2.00.

Večiti derbi

ALO!/Marko Metlaš

Večiti derbi, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Ovoga puta, kladionice su odlučile da na pobedu Zvezde stave kvotu 1.90, dok nerešen rezultat donosi trostruko više novca, obzirom da je "iks" 3.35. Najhrabriji navijači Partizana mogu da zarade prilično dobro, ako tim Save Miloševića trijumfuje na stadionu "Rajko Mitić", budući da "dvojka" najviše plaća sa koeficijentom 3.90.

Kladioničari koji vole da igraju na golove, moraju dobro da razmisle, pošto se na meč do dva pogotka (0-2) plaća 1.72, dok na tri i više golova uplata može da se udvostruči sa koeficijentom 2,00. Najhrabriji, ukoliko bude četiri i više gola, zaradiće tri i po puta više, jer kvota na 4+ iznosi 3,50.