Dvojka na PSŽ 2.05, kec na Everton 2.40!
alo.rs
Sport
Sport, Foto: Meridian

Velike oscilacije u igri Borusije, u poslednjih nekoliko kola, dovele su do toga da se nalazi na 4. poziciji i da za liderom kaska čak šest bodova. Samo dve pozicije niže i sa tri boda manje (18), nalazi se Union Berlin.

Domaćin već četiri kola ne zna za pobedu i sumnjamo da će Dortmundu olako prepustiti bodove.

Međutim, ukoliko ekipa Lusijena Favra ove sezone želi da napadne trofej – prostor za kalkulacije je trenutno nedopustiv, a pobede u ovakvim mečevima su imeprativ.

(Subota, 15:00)

Ukoliko ste ljubitelj italijanske Serije A sigurno ćete složiti da je Fiorentina ekipa koja može da igra sa svima. Potpuno nepredvidiva i uvek spremna da zatrese mrežu protivnika.

Ipak, da je situacija u redovima „Viole“ alarmantna govori i stanje na tebeli – trenutno iznad crvene zone, na 17. poziciji sa samo 10 bodova.

Ono što se dešava u redovima „Tobdžija“ već postaje zabrinjavajuće – Arsenal šest kola u Premijer ligi ne zna za pobedu. Posednji trijumf ostvaren je pre više od mesec i po dana, na gostovanju Mančester Junajtedu (1:0).

(Subota, 18:30)

Šta reći o Bajern Minhenu, a nemati samo reči hvale? U pitanju je klub koji juriša na titulu u kom god takmičenju da se nalazi. S druge strane, Bajer Leverkuzen je ove sezone ozbiljan pretendent na svoj prvi ligaški trofej u istoriji!

Naravno, aktuelni šampion je svakako favorit jer nije izgubio na poslednjih 10 gostujućih mečeva u svim takmičenjima. Ali, da će biti lako – verujemo da neće.

(Nedelja, 21:00)

Utakmica od koje se mnogo očekuje, derbi kola Lige 1. Okršaj vodećih ekipa. Lil je u odličnoj formi – u poslednjih pet kola u nacionalnom prvenstvu ne zna za poraz.

Standardno dobar PSŽ, iako je pre dva kola kod kuće izgubio od Liona, u poslednjem kolu je bio siguran protiv Lorienta (2:0), a sa najviše pobeda u dosadašnjem delu prvenstva (10) svakako je favorit i na ovom teškom gostovanju.

Uz Lione, ove dve ekipe prete da ozbiljno iskomplikuju sezonu u najjačoj Francuskoj ligi, gde posle dužeg perioda možemo da svedočimo zaista neizvesnom i maksimalno interesantnom prvenstvu.

NAPOMENA: *kvote su podložne promenama

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Dzoker

19.12.2020 08:56

Au vidi kvitu na PSG ,ovo se mora ispostovati, mada se ja ne bih slozio sa kecom na Everton, ne bih ja Arsenal otpisao tako lako?

Aleksa22

19.12.2020 08:57

Kakav vreli vikend pred nama. Vidim ja da ce da se cima agent veceras ,ove kvote moraju da se ispostuju