Partizan slavlje
ALO Foto: Vladimir Marković
Partizan slavlje

ALO Foto: Vladimir Marković

Foto: ALO Foto: Vladimir Marković

Izostanak Bojana Ostojića u susretu Partizana i Proletera u Novom Sadu izazvao je polemike po pitanju zdravstvenog stanja iskusnog defanzivca. Zabrinula se crno-bela publika da li će štoper biti spreman za duel sa holandskim timom koji nosi veliki ulog, ali je povratna reakcija iz Humske izmamila osmeh partizanovaca.

Pročitajte još:

Bojan Ostojić je gostovanje Proleteru preskočio samo iz predostrožnosti, i sa ostalim saigračima će biti na raspolaganju Savu Miloševiću za susret koji se igra u četvrtak.

Imajući u vidu da je Ostojić odmarao prethodnog vikenda za očekivati je da započne duel protiv AZ Alkmara, a najigzglednije šanse da bude de štoperskog tandema sa iskusnim defanzivcem ima Strahinja Pavlović.

Jedini igrač u crno-belim redovima koji nije u potpunosti spreman je Sejduba Suma. Gvinejac je, poput Ostojića, propustio utakmicu u Novom Sadu zbog bola u zadnjoj loži, ali se očekuje da se oporavi do četvrtka.

Nojer posle remija napao Kovača - Hrvatski trener će posle ovoga morati da reaguje!

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 16.09.2019. 16:26 - 16.09.2019. 16:33 U poslednjem bundesligaškom meču pred susret sa Crvenom zvezdom Bajern je osvojio samo bod na gostovanju Lajpcigu, a remi je bio razlog za nezadovoljstvo u redovima šampiona Nemačke.

Bonus video: Đorđević o pobedi protiv Češke i učinku Bogdana Bogdanovića!