Mesi, Ronaldo
AP/Antonio Calanni
Kristijano Ronaldo

EPA/Antonio Contrim

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Antonio Contrim

Posebno veče za Lea Mesija. Argentinac je po prvi put u karijeri dobio FIFA "The Best" nagradu, koja se u poslednje tri godine dodeljuje za najboljeg igrača sveta, a svemu tome nije prisustvovao Kristijano Ronaldo koji je bio u najužem izboru za dobijanje ovog priznanja za 2019. godinu.

PROČITAJTE JOŠ:

Opravdanje za nedolazak na svečanu ceremoniju u Milanu mogla bi da bude Ronaldova povreda, ali naravno ima i onih koji sumnjaju da je u pitanju nešto drugo.

Ronaldova objava

Instagram/cristiano

Ronaldova objava, Foto: Instagram/cristiano

Ronaldo se ubrzo posle dodele nagrada oglasio na Instagramu, fotografijom na kojoj je zavaljen u krevet, u društvu sina, a sve je ''začinio'' porukom:

"Strpljenje i upornost dve su karakteristike koje razlikuju profesionalno od amaterskog. Sve što je danas veliko počelo je od malog. Ne možete uspeti baš sve, ali učinite sve što možete kako biste ostvarili svoje snove. I imajte na umu da nakon noći uvek dođe zora", napisao je Ronaldo.

Policija reagovala, bolesnici uputili Siniši stravične reči! Više puta mu poželeli smrt

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 24.09.2019. 09:17 - 24.09.2019. 09:22 Neverovatno. Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Filippo Venezia Fudbalski svet već dva meseca šalje podršku Siniši Mihajloviću i malo ko se nije oglasio toplim rečima o srpskom treneru! Međutim, uvek ima onih koji zarad medijske pažnje ili zbog možda nekih težih razloga pišu neprikladne stvari po društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"