Mančester Junajted - Liverpul, Navijači
Profimedia
Mančester Junajted - Liverpul, Navijači

Profimedia

Navijači, Foto: Profimedia

Meč trećeg kola grupne faze Lige Evrope između Partizana i Mančester junajteda zakazan je za 24. oktobar, ali Englezi ništa ne prepuštaju slučaju.

PROČITAJTE JOŠ:

U prilog tome govori i činjenica da je juče u Beogradu boravila delegacija „crvenih đavola“, čiji su se članovi do najsitnijih detalja raspitali za sve detalje vezene za utakmicu, ali i za neke, pa reklo bi se, neobične stvari. Logično, najviše reči bilo je o broju gostujućih navijača, ali i o pravilima koja će važiti za sve pristalice sa Ostrva koje se budu našle na stadionu Partizana.

Suma na pauzi

Sejduba Suma će morati da pauzira od sedam do deset dana zbog povrede butnog mišića. Vezista ovu povredu vuče još od duela sa Malatijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa će sigurno preskočiti meč protiv Proletera u Superligi Srbije da bi bio što spremniji za okršaj s AZ Alkmarom.

Mančesteru, po propisima UEFA, pripada pet odsto ulaznica od ukupnog kapaciteta, dakle oko 1.400 mesta u Humskoj, a biće im obezbeđeno i 200 ulaznica za zapadnu tribinu i deo u ložama. Uz to, rukovodstvo Partizana dobilo je i dodatnu molbu.

Sejduba Suma

FK Partizan

Sejduba Suma, Foto: FK Partizan

- Zamolili su da niko, bez obzira na to da li ima obeležja kluba, a nije kupio ulaznicu direktno od Mančestera, ne bude u delu gde će biti navijači iz Engleske. Ako se neko takav i pojavi na stadionu, moraće da bude izveden napolje - tvrdi direktor marketinga Partizana Predrag Vujović.

Najčudniji detalj meča Srbija - Amerika, naš igrač nije bio svestan šta se dešava! Je li ovo moguće? (VIDEO)

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 12.09.2019. 22:17 Vrhunski. neverovatan potez Marjanovića, Foto: Twitter/Ene?! Boban Marjanović je jedan od najvećih gorostasa svetske košarke, ali je ujedno i pravi dobroćudni div. Videli smo da se "pocepao" i da izgleda kao Terminator, a na meču sa SAD-om smo se uverili u njegovu snagu, kao uostalom i Donovan Mičel.

Predstavnike Mančestera interesovalo je sve - od toga kako se dolazi do stadiona, pa do onih nefudbalskih stvari - gde može da se plaća karticama i kakav je odnos funte i dinara (!). Za crno-bele ovakve posete engleskih klubova nisu nikakva retkost i to što ništa ne prepuštaju slučaju na predstavlja iznenađenje. Kako je objasnio Vujović, slične procedure imali su i Totenhem i Arsenal kada su gostovali Partizanu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Đorđević posle Amerike: "Bila nam je velika želja, igrali smo za čast"