Voždovac Crvena zvezda
FK Voždovac
Voždovac Crvena zvezda

FK Voždovac

Foto: FK Voždovac

Fudbaleri Crvene zvezde su pogocima Degeneka, Bena i Vukanovića stigli do nove prvenstvene pobede, a pogodak Mašovića za domaćina samo je ublažio poraz "zmajeva".

90' KRAJ UTAKMICE. Zvezda je osvojila ceo plen na gostovanju Voždovcu.

86' Poslednja izmena na utakmici - Tomane koji je bio neprimetan, ustupio je mesto Krstoviću.

80' Kanjas je oprobao udarac sa 20 metara, ali je Ilić na visini zadatka.

Pročitajte još:

78' Dugo su već oba golmana bez posla, a Milojević je izmenom pokušao da osveži igru. Ivanić je zamenio Marina, a kapitensku traku preuzeo je Borjan.

72' Miran period igre. Voždovac se ne predaje, ali Zvezda rutinski trasira put ka novoj pobedi.

68' Prva promena i u Crvenoj zvezdi. Simić je na terenu umesto Vukanovića. Istovremeno je Voždovac iskoristio poslednju izmenu - Krasić je u igri umesto Mašovića.

62' Druga izmena u redovima Voždovca. Umesto Stanisavljevića u igri je Cvetićanin.

Sa jedne strane novac, sa druge čista ljubav, a Ibrahimović kaže - želim da osetim ARGENTINSKU STRAST!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 25.09.2019. 19:41 Ludi transfer je na pomolu. Zlatan Ibrahimović, Foto: AP Photo/Ringo H.W. Chiu Kakva vesti stiže iz Argentine - pod šifrom "Top secret", mediji otkrivaju da su u toku pregovori između čelnika Boke juniors i Zlatana Ibrahimovića. Navodno, legendarni Šveđanin, koji 3.

61' Velika šansa za Bena. Stali su igrači Voždovca očekujući da sudija signalizira ofsajd, ali Ben nije bio u nedozvoljenoj situaciji. Srećom po domaćina, ofanzivac Zvezde se nije najbolje snašao i šutirao je pravo u Ilića.

58' Prva izmena na utakmici. Umesto Zličića u redovima Voždovca je Georgijevski.

55' Gobelijić je uputio vrlo dobar udarac. Šutirao je Zvezdin univerzalac sa ivice šesnaesterca, pored stative.

52' GOOOOL! Vukanović je spretno reagovao i asistenciju Gajića sa šest metara prosledio u mrežu.

47' Gostujući navijači su bakljadom i pesmom pružili podršku svojim igračima na početku drugog poluvremena.

FK Voždovac - FK Crvena zvezda

ALO Foto: Miloš Dreković

Foto: ALO Foto: Miloš Dreković

46' Voždovac je krenuo sa centra. Treneri nisu pravili promene u sastavima pred nastavak.

 

FK Voždovac - FK Crvena zvezda

ALO Foto: Miloš Dreković

Foto: ALO Foto: Miloš Dreković

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Vojvodina i Radnički rutinski, iznenađenje OFK Beograda

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 25.09.2019. 18:38 Fudbaleri Vojvodine i niškog Radničkog ubedljivim pobedama na gostovanjima drugoligaša Zlatiborom 4:1, odnosno Budućnosti iz Dobanovaca takođe 4:1, plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45' Nova pretnja Crvene zvezde posle prekida. Marin je poslao loptu pred gol Voždovca gde je dočekao Vukanović i glavom gađao pored gola. 

40' Gajić je sa levog boka poslao loptu na drugu stativu gde nije bilo njegovih saigrača pa je propala prilika da gosti ponovo stave na muke Ilića.

37' Fenomenalna akcija Voždovca. Nišić je uposlio Zličića, ispala je kompletna odbrana Zvezde, ali je ofanzivac "zmajeva" pogodio spoljnu mrežu. 

31' GOOOOL! Mašović je odlično reagovao posle duge lopte Lasickasa sa desnog boka. Gobeljić je zakasnio, a ofanzivac Voždovca sa druge stative upisao ovosezonski prvenac.

Pročitajte još:

27' Odgovorio je Voždovac preko Nikolića. Lukavo je šutirao igrač domaćih pored živog zida, ali i pored gola.

26' GOOOOOL! Ben je posle novog prekida udvostručio prednost. Ponovo je Marin poslao upotrebljiv centaršut, ovaj put iz kornera, a Vukanović je prosledio loptu na drugu stativu do strelca gola.

25' Posle dužeg vremena pretnja Zvezde. Ben je iznudio korner posle solo akcije.

20' Od vodećeg gola crveno-belih igra se odvija uglavnom na sredini terena. Rivali oprezno odmeravaju snage i čekaju grešku protivnika. 

15' Prva pretnja Voždovca. Pokušao je Mašović, ali neprecizno.

11' GOOOOOL! Degenek! Odlično je reagovao štoper na drugoj stativi posle centaršuta Marina iz slobodnog udarca i doneo vođstvo.

6' Nova pretnja Bena. Gađao je Zvezdin napadač iznad gola. Uvodni minuti protiču u inicijativi gostiju. 

5' Ofsajd! Ben je pogodio mrežu posle akcije iz kornera, ali je gol opravdano poništen zbog nedozvoljene pozicije ofanzivca. 

3' Prva pretnja gostiju. Marin je poslao centaršut sa desne strane, a Gajić loše zahvatio loptu glavom na drugoj stativi. 

1' Počela je utakmica, Crvena zvezda je krenula sa centra.

FK Voždovac - FK Crvena zvezda

ALO Foto: Miloš Dreković

Foto: ALO Foto: Miloš Dreković

 

Lazar Marković vodio Partizan do pobede u Javoru! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 25.09.2019. 18:58 U utakmici odloženog 2. kola Superlige Srbije između Javora iz Ivanjice i Partizana, gosti iz Beograda slavili su sa 2:0, a strelac oba pogotka bio je Lazar Marković. Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos meča između Javora i Partizana na portalu alo.rs!

Stadion: Voždovca.

Sudija: Bojan Nikolić.

VOŽDOVAC (4-2-3-1): Ilić – Lacickas, Mikić, Purtić, Daničić – Nikolić, Nišić - Stanisavljević, Stojčev, Mašović – Zličić.

Trener: Radomir Koković.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gajić, Degenek, Pankov, Gobeljić – Kanjas, Petrović – Ben, Marin, Vukanović – Tomane.

Trener: Vladan Milojević.

Gradski rivali će u zaostalom meču 2. kola odmeriti snage na stadionu u Zaplanjskoj utakmici. Voždovac dočekuje šampiona sa nizom od tri utakmice bez poraza i svaki bod bi za tim Radomira Kokovića predstavljao bi uspeh. Sa druge strane, Crvene zvezda će na gostovanju "zmajevima" pokušati da se vrati na pobednički kolosek posle porza od Bajerna (3:0) u Ligi šampiona i Partizana (2:0) u Super ligi.

Vladan Milojević je upravo posle večitog derbija odlučio da promeša karte. Promenio je strateg crveno-belih vipe od pola tima pa su šansu dobila samopetorica startera iz meča u Humskoj: Borjan, Degenek, Pankov, Gobeljić i Marin, a najveće iznenađenje je povratak El Fardu Bena koji je ovog leta bio na izlaznim vratima kluba.

 

 

Pročitajte još:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Bonus video: Vladan Milojević - konferencija za novinare