Javor - Partizan
FK Partizan
Javor - Partizan

FK Partizan

Javor - Partizan, Foto: FK Partizan

Hvala vam što ste pratili tekstualni prenos meča između Javora i Partizana na portalu alo.rs!

U utakmici odloženog 2. kola Superlige Srbije između Javora iz Ivanjice i Partizana, gosti iz Beograda slavili su sa 2:0, a strelac oba pogotka bio je Lazar Marković.

KRAJ MEČA! 

90' Igraće se još četiri minuta u nadoknadi vremena. 

86' Sin Save Miloševića, trenera Partizana, ušao je u igru za ekipu Javora. 

83' Veliki promašaj Lutovca na sjajan centaršut Miletića, ali igrač Partizana nije zahvatio loptu onako kako je želeo! 

Zvezda sa Tomaneom i Benom napada Voždovac

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 25.09.2019. 18:41 Zaostala utakmica 2. kola Super lige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde. Ben, Foto: Alo Vladimir Markovic Stadion: Voždovca. Sudija: Bojan Nikolić. VOŽDOVAC (4-2-3-1): Ilić - Lacickas, Mikić, Purtić, Daničić - Nikolić, Nišić - Stanisavljević, Stojčev, Mašović - Zličić. Trener: Radomir Koković.

75' Gooooooooooooolčina Lazara Markovića! Prelepe, efektan, jak i precizan šut bivšeg igrača Liverpula! Lazar već sada pokazuje koliko mu je nedostao fudbal! 

67' Partizan je pomerio težište dalje od svog gola, pa se u poslednjih par minuta borba vodi uglavnom na sredini. Ivanjičani pokušavaju da organizuju napad i ugroze Stojkovića, dok je opredeljenje Save Miloševića da iz kontre potraži drugi gol.

Javor - Partizan

FK Partizan

Javor - Partizan, Foto: FK Partizan

64' Slobodan udarac Javora, izvođač je direktno gađao u gol, ali bezopasno, pa Stojković nije imao većih problema. 

60' Nikola Petković je zakasnio da na drugoj stativi iskoristi idealan centaršut, još jedna šansa koju domaćin nije iskoristio!  

Javor - Partizan

FK Partizan

Javor - Partizan, Foto: FK Partizan

55' Gigić je bio u idealnoj šansi, ali je golman Lazović bio pribran i savršeno intervenisao! Partizan opet pojačava i steže obruč oko gola Javora!

48' Piščević je dobro šutirao sa oko 17 metara po sredini posle odbijene lopte od strane golmana Stojkovića, ali je ona otišla preko gola. Opasan nalet domaćina.

Javor - Partizan

FK Partizan

Javor - Partizan, Foto: FK Partizan

-Umesto Umara Sadika u nastavku je na terenu Petar Gigić.

POČELO JE DRUGO POLUVREME! 

PROČITAJTE JOŠ:

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! 

45+4' Posle jednog vazdušnog duela posle kog je Sadik ostao da leži na zemlji nastalo je komešanje igrača oba tima, ali sve je ubrzo smireno. 

Javor - Partizan

FK Partizan

Javor - Partizan, Foto: FK Partizan

45' Četvrti sudija je pokazao da se prvo poluvreme produžava za 6 minuta.

40' Javor je izveo svoj 4. udarac iz ugla, radilo o dobrom centrašutu, ali siguran je bio golman Stojković. Odmah na drugoj strani, strelac jedinog gola za sada, uputio je opasan udarac. 

36' Zbog pogrdonog skandiranja sudiji od strane navijača Partizana, arbitar Lazar Lukić prekinuo je meč na 4 minuta, a onda je susret nastavljen.

31' Sjajna intervencija Vladimira Stojkovića koji je maksimalno skratio ugao igraču Javora i na taj način mu otežao da uputi bolji udarac!

Lazar Marković

FK Partizan

Lazar Marković, Foto: FK Partizan

26' Gooooooooooooooooool! Lazar Marković! Sjajno je Suma dodao poptu do krila Partizana kome nije bilo teško da matira golmana Javora!

21' Najbolja šansa u dosadašnjem toku utakmice za crno-bele! Na idaelno ubačeno loptu sa strane Brežančić nije baš najbolje reagovao pa ostaje 0:0! 

15' Velika šansa za domaćina! Sjajan centaršut nije iskoristio igrač Javora jer je njegov udarac glavom otišao daleko preko gola! 

13' Partizan stoji u visokom presingu što dosta otežava fudbalerima Javora da prenesu loptu. Tako je u jednoj situaciji viđen i prvi udarac na gol, ali Šćekić bio neprecizan!

8' Partizan je već par puta lepo kombinovao po desnoj strani, ali za sada nije ozbiljnijih prilika. 

4' Sada se na zemlji našao fudbaler domaćina, al se ispostavilo da se ne radi o ozbiljnijoj povrede pa je on nastavio meč.

2' Već na samom početku meča Sejdube Suma se žali na povredu i to ramena. 

1' Sa centra su krenuli igrači Javora. 

UTAKMICE JE POČELA 

Stadion: Gradski

Sudija: Lazar Lukić

JAVOR (4-1-4-1): Lazović - Đerić, Kolaković, Amanović, Jevremović - Piščević - Petković, Kuveljić, Maričić, Sević - Mrkaić.

Trener: Igor Bondžulić

Klupa: Poledica, Đerić, Maričić, Milošević, Zvekanov, Jovanović, Cvetković. 

PARTIZAN (4-2-3-1): Stojković - Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Brežančić - Šćekić, Zdjelar - Marković, Suma, Stevanović - Sadik.

Trener: Savo Milošević

Klupa: N. Stevanović, Dinga, Šehović, Lakčević, L. Pavlović, Lutovac, Gigić.

Savo Milošević na groblju otkrio zbog koga je u Partizanu (VIDEO)

AUTOR: infoliga/Alo.rs DATUM I VREME: 25.09.2019. 15:00 Istinski velikan crno-belih. Partizanovci na grobu Vladice Kovačevića, Foto: Youtube/Info LIGA Ivanjica Delegacija Fudbalskog kluba Partizan je u Ivanjici obišla grob legende beogradskog kluba Vladice Kovačevića, prenosi infoliga.rs. Cveće su položili trener Savo Milošević i prvotimac Lazar Marković.

FK Partizan gostuje Javoru iz Ivanjice u okviru utakmice odloženog 2. kola Superlige Srbije.

Crno-beli se nalaze u jako dobroj formi budući da su na svom terenu pobedili večitog rivala sa 2:0 i ovaj meč očekuju u dobrom raspoloženju. 

PROČITAJTE JOŠ:

Sa druge strane Javor se nalazi na sredini tabele i iz osam mečeva izvojovali su "samo" dve pobede uz 4 poraza i dva nerešena rezultata. Savo Milošević istakao je nekoliko stvari pred ovaj meč:

Savo Milošević

Tanjug Bojan Stekic

Savo Milošević , Foto: Tanjug Bojan Stekic

„Odlučili smo da rotiramo nekoliko igrača, tako da u će u Ivanjici biti novih u prvih 11. Na promene smo prisiljeni usled velikog broja utakmica, nadam se da to neće uticati na to šta bi trebalo da uradimo. Čeka nas težak meč, Javor je tradicionalno neugodan protivnik za nas, ali i za sve ekipe u Ivanjici, jer je teren manjih razmera. Izuzetno poštujem kolegu Bondžulića, gledao sam Javor ove sezone uživo, sposoban je da svakom napravi problem, ako mu se to dozvoli“.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо