Partizan - Spartak
FK Partizan
Partizan - Spartak

FK Partizan

Partizan - Spartak, Foto: FK Partizan

"Osećamo se dobro jer nakon što smo izgubili od Mančestera trebalo je da vratimo samopouzdanje, da se dokažemo pred sobom i domaćom publikom. Uspeli smo u tome. Apsolutno smo svesni da više ne smemo da "prosipamo" bodove. Moramo da napadamo prvo mesto, to je naš cilj", rekao je Suma.

Pročitajte još:

Sjajni ofanzivac je pogotkom i asistencijom dao značajan doprinos na putu do pobede nad Subotičanima, a u strelce su se još upisali Natho, Sadik i Ivanović.

"Dobro je za tim što nema sebičnosti. Neophodno je da igramo kao što smo protiv Spartaka, nismo bili sebični, asistirali su jedan drugom Natho i Sadik. To je dobar signal za sve u klubu".

Sigurni su u evropsko proleće crno-belih, ovo je jedini uslov (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 27.10.2019. 20:19 Talentovani Fudbaleri Partizana Filip Stevanović i Aleksandar Lutovac, pokazali su na početku aktuelne sezone da je budućnost crno-belih u njihovim rukama. Stevanović i Lutovac na Sajmu medija, Foto: M. Jošida Sjajni ofanzivci pokazali su fudbalski talenat koji poseduju i neustračivo zakoračili u istoriju Partizana.

Pred crno-belima je sada težak raspored, sledi susret sa Čukaričkim zakazan za sredu od 15.30 časova, a potom će snage odmeriti i sa  Vojvodinom. Niz će nastaviti na internacionalnoj sceni protiv Mančester Junajteda u Ligi Evrope.

"Mi smo Partizan, tako idemo na pobedu, a ne da se zatvorimo. Jer kao što sam rekao pre, mi se borimo za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo. Svesni smo grešaka koje smo pravili i to ne sme da se ponavlja", zaključio je Suma.

Pročitajte još: Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana