Zvezdan Terzić
TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk
Zvezdan Terzić

TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

Zvezdan Terzić, Foto: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izrazio je želju da tim Vladana Milojevića na žrebu za Ligu šampiona dobije Dinamo iz Zagreba i da na terenu pokaže da je najbolji u regionu.

Crvena zvezda dobija novi stadion!

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 15:49 Za dva meseca će biti doneta odluka! Zvezdan Terzić, Foto: ALO!/Marko Metlaš Država Srbija obezbediće i do 100 miliona evra za izgradnju ili rekonstrukciju stadiona "Rajko Mitić", ali i isti iznos za Partizanov, otkrio je generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić i to posle razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Zvezda se pred sutrašnji žreb LŠ nalazi u četvrtom šeširu, Dinamo je u trećem, pa postoji mogućnost da se susretnu prvi put od raspada Jugoslavije.

"Voleo bih da dobijemo Dinamo da se izmerimo na terenu ko je bolji. Zvezda se izborila kao najbolji i najveći klub u regionu. Sigurno bi taj dvomeč izazvao mnogo predigri koje nemaju veze sa sportom, a koje bih voleo da izbegnemo, ali bih voleo da Dinamu pokažemo da smo najboljim na ovim prostorima", rekao je Terzić u razgovoru sa novinarima u klupskom hotelu.

On je dodao i da voleo najatraktivnije rivale u grupi LŠ.

PROČITAJTE JOŠ:

"Beograd želi najveće igrače i asove, pravi sportski događaj. Narod je želja velikih utakmica, da vidi Real, Barselonu, Juventus, Bajern... Prošle godine smo pokazali da možemo sa najvećima".

Žreb za Ligu šampiona na programu je sutra od 18 sati u Monaku.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!