Marakana
ALO!
Zvezdan Terzić

ALO!/Marko Metlaš

Zvezdan Terzić, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Država Srbija obezbediće i do 100 miliona evra za izgradnju ili rekonstrukciju stadiona "Rajko Mitić", ali i isti iznos za Partizanov, otkrio je generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić i to posle razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Hrvati priželjkuju derbi sa Zvezdom, ovako su mediji u regiji videli uspeh srpskog šampiona! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:27 Žreb za grupnu fazu Lige šampiona održava se sutra od 18 sati u Monaku. Crvena zvezda - Dinamo Zagreb, Foto: ALO!/Marko Metlaš Fudbaleri Crvene zvezde biće u četvrtom šeširu na žrebu za grupnu fazu Lige šampiona i izvesno je da će ponovo dobiti atraktivne rivale.

Terzić je dodao da mu je predsednik Srbije Vučić jasno stavio do znanja da će država investirati novac u stadione večitih rivala paralelno sa izgradnjom Nacionalnog stadiona.

"Zvezda i Partizan će dobiti iznos sredstava. Juče mi je rekao Vučić, nije problem i da 100 milona evra obezbedi država za stadion Zvezde. Razrađujemo još ideju da li stadion graditi od državnih para ili određenih investitora iz inostranstva", rekao je Terzić novinarima u klupskom hotelu sumirajući utiske nakon plasmana u Ligu šampiona.

Zvezdaši dobro protrljajte oči pre nego što vidite kolika svota novca dolazi na "Rajka"!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 00:14 - 28.08.2019. 00:43 Veliki sportski uspeh ima svoje finansijke elemente. Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Nije ulazak Crvene zvezde u grupnu fazu Lige šampiona samo stvar prestiža, već i ogromna finansijska injekcija za srpskog šampiona koji je u utorak veče izbacio Jang Bojs u plej-ofu remijem 1:1 (2:2 prvi meč u Bernu)!

Kako je naglasio, najkasnije za dva meseca biće doneta odluka.

"Jedna stvar je jasna, stadion Zvezde je prevaziđen. Ako želimo da rastemo kao klub, onda mora da pratimo sve aspekte, ne samo sportske", naveo je Terzić i izneo podatak da mađarski Ferencvaroš zarađuje veliki novac jer mu je novi stadion čak 250 dana u godini zauzet računajući razne aktivnosti.

Njegova devojka ne propušta Zvezdine utakmice, ona očarava osmehom na koji nećete ostati imuni! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 10:08 Vukanovića je sa tribina bodrila devojka Kristina Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: twitter/LigaChampionIDN Fudbaleri Crvene zvezde su se plasirali u Ligu šampiona, a junak i strelac gola je bio Aleksa Vukanović, koji je matirao glavom golmana Jang Bojsa.

Stadion "Rajko Mitić" težak je za rekonstrukciju, priznaje Terzić jer je izgrađen daleke 1963. godine.

"Nije planski rađen, već radnom akcijom. Ima milion nedostataka", zaključio je on.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!