Zvezda - Arsenal
Ž. Vujičić
Zvezda - Arsenal

Ž. Vujičić

Zvezda - Arsenal, Foto: Ž. Vujičić

Crvena zvezda će ponovo na terenu imati Vidića! U klub stiže Dejan Vidić, napadač Zlatibora koji je na 16 utakmica Prve lige Srbije postigao deset golova.

Plan sportskog sektora Zvezde je da odmah potpiše Vidića i prosledi ga u Zemun na pozajmicu kako bi se do leta kalio za superligaške izazove.

Nemanja Vidić

Profimedia

Nemanja Vidić dobiće naslednika u Zvezdi, Foto: Profimedia

Realno, Vidić ne bi imao šanse da igra trenutno pored Pavkova, Boaćija i Joveljića, pa je pozajmica jedina prava opcija za njega.

"Istina je da postoje pregovori, i da su odmakli, sve je na klubovima jer ima ugovor na još godinu i po dana. Vidića hoće pola Superlige, što je i logično kada se vidi potencijal. Da se nije povredio u utakmici sa Javorom, kada je dao gol u 50. sekundi meča, sada bi već bio u Južnoj Koreji. Klub iz Azije ga je gledao na tri meča. Oporavio se ekspresno, jak je, mnogi bi posle takve nezgode pauzirali nekoliko meseci", rekao je za Žurnal Petar Bazić, menadžer Dejana Vidića.

Komentari (2)

Wlad

25.12.2018 11:51

Cudo se dogodilo, popusite mi kurac svi u Alo novinama, od cistacice do direktora, sve van nataknem na kurac!!!!

bastovan

25.12.2018 16:55

Prva recenica, pregovori su bili uspesni. Na kraju procitas da pregovori jos traju. ALO - Asocijacija Lazova Ovozemaljskih