Ben i Degenek
Vladimir Markovic
Milan Pavkov, Foto: Marko Metlaš

Crvena zvezda je slavila na gostovanju u Surdulici, dvostruki strelac je bio Ben, a po jedan gol su dali Pavkov, Vukanović i Mateo Garsija.

90' Kraj utakmice. Ubedljiva pobeda čete Vladana Milojevića. 

88' Korner za Beograđane, Ben je izveo solidan centaršut, ali Pavkov nije lepo zahvatio loptu.

85' Sjajna šansa za domaćina, Makarić je vukao loptu skoro pola terena, a onda je iz dobre pozcije šutirao jako loše. Činjenica je da mu je Pankov dosta odmogao pri ovom šutu, ali utisak je da igrač Radnika mogao bolje da šutira. 

83' Ben je izveo slobodan udarac sa desne strane 19m od gola, ali je njegova lopta zakačila živi zid, korner za Zvezdu. 

78' Mirko Ivanić ulazi umesto Milana Rodića, što znači da kapitenska traka ide na ruku Milana Pavkova. Tumba se i odbrana ovim potezom Vladana Milojevića, Degenek ide na pozicju desnog beka, na levi bok se premešta Milan Gajić, dok će štoperski tandem činiti dvojac Petrović i Pankov.

75' Okliznuo se Pankov pa je nesmotreno igrao rukom, Radnik je izveo dobar slobodan udarac, ali je Stojanoviću malo falilo da dođe do te lopte.  

69' Strelac 5. gola, Mateo Garsija, napušta igru, umesto njega na terenu je Nikola Krstović, mladi reprezentativac Crne Gore. 

65' Goooool! Mateo Garsija je sjanim prodorom i udarcem iz mrtvog ugla savladao golmana! Najpre je Argentinac sjajno zarolao loptu i onda iz praktično mrtvog ugla postigao sjajan gol. 5:0 za šampiona Srbije!

60' Pejčić će na teren, a iz igre izlazi Bojić u ekipi Radnika. 

56' Penal za Zvezdu!  Preciza je Ben i uvećavca vođstvo crveno-belih!

50' Bez prilika u uvodnih pet minuta drugog poluvremena. Lopta često menja posed, što naravno više odgovara Crvenoj zvezdi koja ubedljivo vodi. 

48' Radnik iz Surdulice je odmah pokušao da pripreti, ali je ekipa Crvene zvezde lako raščistila situaciju.

Počelo je drugo poluvreme. 

Kraj prvog poluvremena. Deonicu je obeležila solidna igra Radnika u napadu, ali i kolosalne greške u odbrani, tako da Crvena zvezda ima veliku prednost od 0:3.

38' GOOOOOOOOOOL! Da li je moguće šta je uradio Ivan Kostić?! Ležerno je ispucao loptu u Bena, ovaj ostao pribran i pogodio praznu mrežu! Ovakve stvari ne smeju da se dešavaju prvoligaškom golmanu.

33' Dobar pokušaj Garsije. Mateo Garsija je došao u izglednu poziciju za šut, uputio je udarac iskosa sa desne strane, ali je lopta za malo završila kraj leve stative gola Surduličana.

31' Stojanović dobija žuti karton nakon što je zaustavio Milana Gajića.

Posle gledanja VAR-a, u Nemačkoj dosuđena najstroža kazna kakvu svet nikad nije video (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 26.10.2019. 12:48 Trebalo je da prelista pravila fudbala pre utakmice. penal rezervnog igrača, Foto: Twitter/Nemanja Rujević Ekipe Kila i Bohuma su igrale u Cvajti, a Kil je pobedio na kraju sa 2:1. Najsrećniji je bio Mihael Ebervajn. Ovaj nespretni i baksuzni fudbaler je napravio penal dok se zagrevao.

30' Prinudna izmena u Radniku. Kapiten Pavlović mora napolje, ulazi Đorđević.

28' Pokušao je Marković glavom, ali je golman Crvene zvezde lako reagovao. Po sredini je išla lopta.

27' Žuti karton i za Degeneka. Oba Zvezdina štopera sada imaju javnu opomenu.

25' Probao je Georgiev lukavo, vrhom kopačke, ali udarac sa ivice kaznenog je prošao pored gola.

Najlepša voditeljka došla na meč Juventusa bez brusa i bez gaćica! Sve se jasno vidi (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 26.10.2019. 13:49 - 26.10.2019. 13:57 Ima više obožavalaca nego Ronaldo i Dibala zajedno. Dileta Leota, Foto: Instagram/dilettaleotta Italijanski mediji bruje - atraktivna voditeljka Dileta Leota u prethodnom kolu Serije A došla je na meč bez gaćica i brusa!

16' Popović spasao gol. Bojić je odlično izveo slobodan udarac, Bojić se bacio i sjajnom intervencijom sprečio pogodak za domaći tim.

15' Žuti karton za Pankova. Slobodan udarac za Radnik sa 20 metara iskosa sa desne strane. Radovan Pankov je zaradio žuti karton.

12' GOOOOOOOOOL! Aleksa Vukanović je pogodio! Drugi gol za njega u prvenstvu, prebrz je bio za Vladana Pavlovića, gurnuo loptu u prostor i lagano savladao golmana.

6' GOOOOOOOOOL! Gol broj šest Milana Pavkova ove sezone. Precizan sa penala, lopta u jednu, a golman Kostić u drugu stranu. 0:1!

5' Penal za Zvezdu! Kakav nesporazum golmana i defanzivca Radnika! Pavkov je pao, sve čisto kao suza.

15:30 Meč je počeo!

15:25 Igrači oba kluba polako izlaze na teren.

Stadion Radnika

Kapacitet: 3.312

Sudija: Miloš Đorđić

RADNIK (4-2-3-1): Kostić - Stojanović, Marković, Kričak, Pavlović - Stanisavljević, M. Kostić - Georgiev, Danoski, Bojić - Makarić.

Trener: Nenad Vanić

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Popović - Gajić, Pankov, Degenek, Rodić - Jovančić, Kanjas - Garsija, Ben, Vukanović - Pavkov.

Trener: Vladan Milojević

Isplivao snimak šta su igrači Barselone ostavili u svlačionici Slavije! Grozno, odvratno, pregadno! Posle se još više sahranili (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 26.10.2019. 10:01 Šta je s vaspitanjem? Mesi , Foto: EFE/Alejandro Garcia Hit na društvenim mrežama je snimak iz svlačionice na stadionu praške Slavije koju su koristili fudbaleri Barselone. "Svinjac", "đubrište", "haos" su neki od naziva koje možemo iskoristiti za ono što su napravili Katalonci.

Fudbaleri Crvene zvezde od 15.30 minuta gostuju ekipi radnika iz Surdulice u okviru 13. kola Super lige Srbije!

Crveno-beli na jugu Srbije traže reakciju posle ubedljivog poraza od Totenhema u Ligi šampiona, istovremeno traže pobednički niz u SL koji traje već četiri meča.

Zvezda je protiv Radnika igrala ukupno 10 puta i zabeležila je svoih 10 pobeda, te je sasvim jasno da je šampion Srbije izraziti favorit.

Vladan Milojević, Foto: AP Tess Derry

Vladan Milojević je promenio sastav u odnosnu na meč sa Pevcima i u startnih 11 nema Borjana, Milunovića, Gobeljića, Vulića, Tomanea, Van La Pare...

"Gostujemo ekipi koja iz kola u kolo igra sve bolje. Igrali su dobro i na početku sezone, ali nisu imali rezultat. Dolazak kolege Vanića pozitivno je uticao na Radnik, koji je dobar na svom terenu. Surdulica živi za fudbal, tako da očekujem veoma dobru atmosferu na tribinama. Naravno, očekujem i da budemo na nivou i pružimo kvalitetnu partiju. Ponoviću da je prvenstvo naš prioritet", istakao je Milojević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо