Dileta Leota
Instagram/dilettaleotta
Dileta Leota

Instagram/dilettaleotta

Dileta Leota, Foto: Instagram/dilettaleotta

Italijanski mediji bruje – atraktivna voditeljka Dileta Leota u prethodnom kolu Serije A došla je na meč bez gaćica i brusa!

Dileta Leota

Instagram/dilettaleotta

Dileta Leota, Foto: Instagram/dilettaleotta

Dileta je kao član DAZN platforme bila na meču između Juventusa i Bolonje (2:1) u pripijenoj zelenoj haljini na kojoj se navodno jasno videlo da ispod nema ništa.

PROČITAJTE JOŠ:

"Na fotografiji možete videti da nosi vrlo usku zelenu haljinu i da ispod nema donji veš jer se primećuju ”detalji” njenog tela. Pogotovo kod grudi", pišu Italijani u svom tekstu, uz ”svedočenja” očevidaca sa stadiona.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ?Diletta Leotta? (@dilettaleotta) on Oct 20, 2019 at 2:24am PDT

Podsetimo, Dileta je nedavno progovorila i o onih 47 eksplicitnih fotografija koje su je i lansirali u etar.

Isplivao snimak šta su igrači Barselone ostavili u svlačionici Slavije! Grozno, odvratno, pregadno! Posle se još više sahranili (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 26.10.2019. 10:01 Šta je s vaspitanjem? Mesi , Foto: EFE/Alejandro Garcia Hit na društvenim mrežama je snimak iz svlačionice na stadionu praške Slavije koju su koristili fudbaleri Barselone. "Svinjac", "đubrište", "haos" su neki od naziva koje možemo iskoristiti za ono što su napravili Katalonci.

"Ponekad se osećam kao da sve postaje viralno. Nisam iznenađena kada plešem u klubu ili radim u teretani, ali je ova priča sa eksplicitnim fotografijama prešla mnoge granice", priznala je Dileta.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!