Aleksandar Mitrović
Profimedia
Aleksandar Mitrović

Profimedia

Aleksandar Mitrović dobio strahovit udarac u glavu protiv Lutona, Foto: Profimedia

Ima ona stara fudbalska izreka da postoje igrači koji idu glavom tamo gde drugi ne smeju ni nogom. E, upravo ta izreka se odnosi na srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Naš as je nastupajući za svoj Fulam u susretu sa Lutonom žestoko ušao u duel sa jednim fudbalerom protivničke ekipe i dobio strahovito jak udarac nogom u glavu.

Najbolji strelac Čempionšipa

Aleksandar Mitrović utakmicu protiv Lutona neće pamtiti samo po strahovitom udarcu u glavu, koji je mogao da mu uništi karijeru, već i po tome što je prvi put u Engleskoj uspeo da postigne het-trik. Tim učinkom stigao je do 11. gola na 13 odigranih mečeva i trenutno je najbolji strelac Čempionšipa sa tri gola više od najbližeg pratioca.

Rival ga je udario „otvorenim đonom“ i Mitar je nekoliko trenutaka ležao na zemlji. Na sreću, nije se dogodilo ništa strašno i napadač Fulama se brzo pridigao, a na društvenim mrežama su počeli da se pojavljuju komentari u stilu: „Šta uradi, crni Mitre, mogao si mu polomiti nogu.“ Taj udarac se dogodio u 73. minutu, ali srpski reprezentativac je do kraja meča ostao na terenu, ne želeći da zatraži zamenu.

Prvi napadač „orlova“ je na tom susretu postigao sva tri pogotka u trijumfu domaćina od 3:2, zbog svega toga na Ostrvu se o njemu pišu hvalospevi, a čestitke je dobio i od trenera Skota Parkera.

Skot Parker

AP/Jonathan Brady

Skot Parker, trener Fulama, Foto: AP/Jonathan Brady

- Mitrović je najbolji napadač u Čempionšipu. On to pokazuje iz utakmice u utakmicu. Mi samo treba da mu dodamo loptu i on će u devet od deset situacija uspeti da savlada protivničkog golmana. Drago nam je što ga imamo u našem timu - kaže nekadašnji fudbaler tog kluba, koji od ove godine sedi na klupi ekipe s „Krejven kotidža“.

Nije mogao da podnese nepravdu, počeo da viče, napravio haos! Voditelj u šoku (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 24.10.2019. 21:44 Zaista je bio očigledan penal. Dejan Nedić komentariše meč Partizana, Foto: RTS printscreen Partizan je na svom terenu izgubio od slavnog Mančester junajteda rezultatom 0:1. Utisaka je mnogo, ali jedan detalj sa meča posebno iritira crno-bele nakon izgubljenih bodova protiv "crvenih đavola".

BONUS VIDEO:

Saša Zdjelar, izjava posle Mančester junajteda