Totenhem
AP Joe Giddens
Totenhem

AP Joe Giddens

Foto: AP Joe Giddens

Ekipa Maurisija poketina nije uspela da zatrese mrežu rivala tokom 90 minuta, posle čega su usledili produžeci, a kako ni tokom narednih 30 minuta nije bilo pogodaka pobednika je odlučio penal rulet.

Pročitajte još:

Domaćin je iskoristio četiri od pet jedanaesteraca, što je bilo dovoljno za plasman u narednu rundu jer su neprecizni sa bele tačke za Totenhem bili Eriksen i Moura.

Zanimljivo je da Kolčester tokom 120 minuta nije uputio šut u okvir gola, a da je odnos u udarcima bio 20:4 za premijerligaša.

Biće ovo dodatni motiv za tim iz Španije! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 24.09.2019. 20:54 - 24.09.2019. 21:14 Prvi pehar Lige Evrope Sevilja je osvojila 2006, a poslednji 2016. Sevilja stadion, Foto: twitter.com/SevillaFC_ENG Pet puta do sada Sevilja je obeležila poslednjih desetak godina kada je reč o osvajanju pehara Lige Evrope, a naredne sezone imaće veliku priliku da taj uspeh ponovi.

Da li je upšravo večerašnji duel četvrtoligaša i Totenhema recept za tim Vladana Milojevića ostaje da vidimo 22. oktobra u Londonu, ali do tad crveno-belima predstoji niz duela na domaćoj pozornici i susret sa Olimpijakosom u Ljutice Bogdana.

Bonus video: Vladan Milojević - konferencija za novinare