Sevilja stadion
twitter.com/SevillaFC_ENG
Sevilja stadion

twitter.com/SevillaFC_ENG

Sevilja stadion, Foto: twitter.com/SevillaFC_ENG

Pet puta do sada Sevilja je obeležila poslednjih desetak godina kada je reč o osvajanju pehara Lige Evrope, a naredne sezone imaće veliku priliku da taj uspeh ponovi. Odlukom UEFA, finale Lige Evrope u sezoni 2020/21. igraće se na stadionu Ramon Sančez Pishuan u Sevilji.

(18+) Ikardijeva žena do gole kože, ovo je cela Italija čekala! Grom (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 24.09.2019. 14:15 Postoji horda obožavalaca njenog lika i tela. Vanda Ikardi, Foto: Instagram/wanda_icardi Vanda, supruga bivšeg kapitena Intera, a sadašnjeg špica PSŽ-a Maura Ikardija, često provokativnim objavama i izjavama uzburka javnost. Tako je bilo i u noći između ponedeljka i utorka, kada je na svom profilu objavila dve potpuno gole fotografije.

Do poslednjeg dana pred odluku vodila se velika borba između Sevilje i Tbilisija, a na kraju je pobedio španski grad, zbog istorije, ugleda kluba, a mora se priznati i malo zbog sećanja na tragično preminulog Hoze Antonija Rejesa, čije ime je klub malo (zlo)upotrebio u kandidaturi za ovo domaćinstvo.

Sevilja je i pre nekoliko godina pokušala da bude organizato finala, međutim, tada nije prošla, jer su morali da se naprave određene prepravke na stadionu.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvi pehar Lige Evrope crveno-beli su osvojili 2006, a poslednji 2016.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana