Rajko Brežančić
FK Partizan
Rajko Brežančić

FK Partizan

Rajko Brežančić, Foto: FK Partizan

* Partizan i Napredak odigrali su nerešeno u Kruševcu 2:2

* Kruševljani su ovim remijem stigli do prvog boda ove sezone

* Partizan u četvrtak očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije

Odbrambeni fudbaler Partizana Rajko Brežančić kaže da je remi u Kruševcu protiv Napretka (2:2) ravan porazu. Crno - beli su dva puta jurili vođstvo domaćina, strelac je bio i Brežančić, ali nisu imali snage za preokret u utakmici 4. kola Superlige Srbije.

Savo Milošević ogorčen nakon kiksa u Kruševcu! Svu krivicu svalio NA JEDNOG ČOVEKA

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 21:11 Izjava za pohvalu. Savo Milošević konferencija, Foto: FK Partizan Fudbaleri Partizana odigrali su 2:2 u trećem kolu Superlige Srbije protiv Napretka. Domaći tim je čak vodio dva puta, a četa Sava Miloševića je vraćala egal. AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 17:35 Velika tragedija.

"Nismo potcenili Napredak to je sigurno, a zašto nismo realizovali onoliki broj šansi to ćemo zajedno analizirati sa šefom i stručnim štabom. U jednom trenutku sam pomislio da igramo još dva dana da nećemo dati gol", rekao je Brežančić za klupski sajt.

U 51. godini preminuo slavni napadač crno-belih, sa Savom Miloševićem činio UBITAČAN TANDEM! Počivaj u miru, legendo

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 17:35 Velika tragedija. Dejan Čurović, Foto: FK Partizan Dan nakon što je proslavio 51. rođendan svet je posle kratke i teške bolesti prouzrokovane leukemijom napustio još jedan Partizanov fudbalski as Dejan Čurović. AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 11.08.2019.

Bivši internacionalac u Holandiji i Španiji priznaje da nema opravdanja za slabu partiju njegovog tima.

"Remi nam je toliko teško pao kao da je poraz. Šef nam je rekao u svlačionici da treba da nas je sramota i zaista se tako svi osećamo. Znali smo da utakmica sa Napretkom neće biti laka, nijednom ih poslednjih godina nismo pobedili sa strane, ali sada nema kukanja već glavu gore i ovo da nam bude pouka".

Četiri gola u mreži Surduličana za vrh tabele Superlige!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 11.08.2019. 22:32 - 11.08.2019. 23:10 FK Vojvodina se ovom pobedom probila na prvo mesto Superlige. Nenad Lalatović, Foto: Marko Metlaš * Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Radnika iz Surdulice sa 4:0 * Vojvodina se zahvaljujući ubedljivoj gol razlici nalazi na vrhu tabele Superlige Srbije * Eze, Gemović, Matić i Zukić bili su strelci za Vojvodinu AUTOR: Kurir/S:I.

On je dodao da bi sigurno svoj gol menjao za tri boda Partizana u Kruševcu.

"Ako je trebao ovakav kiks da se desi nek se desi sad, težak remi, ali opomena za četvrtak pred tešku utakmicu u Turskoj".

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan u četvrtak igra u Malatiji revanš posle trijumfa 3:1 u prvom duelu u Humskoj.

"Ovo nas je dobro potreslo da se pripremimo što bolje, napravimo analizu , vidimo propuste i opravdamo poverenje navijača sa utakmice u Beogradu. Malatija nije laka ekipa, dobro će se pripremiti za revanš. Sledi ozbiljan rad pred put", zaključio je on.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...