EKSKLUZIVNO ZA ALO! Brat Nikole Ninkovića: Policija ga je našla sa devojkom, al’ ona nije kurva!

Tvrdi da je NIkola žrtva nameštene afere.

Nikola NInković
Foto: Alo

Nakon vesti da se fudbaler Nikola Ninković zatekao u hotelskoj sobi sa prostitutkom za vreme samoizolacije koju mu je odredila policija po povratku iz Italije te da je kako bi se izvukao rekao da mu je to devojka, a onda im je određena zajednička izolacija u njenom stanu, za "Alo!" se oglasio njegov brat Nemanja, koji tvrdi da je Nikola žrtva nameštene afere.

Nikola Ninković
Foto: Youtube/picenotime

-Bio sam u Italiji kod Nikole, odvezao sam mu automobil koji je kupio ovde, u Srbiji. Međutim, kada je počela ludnica sa koronavirusom, obojica smo došli kući. To je bilo pretprošle srede, pre tačno dve nedelje - počeo je priču za naš list rođeni brat veziste Askolija.

Kako tvrdi, niko im na granici nije dao nikakav papir niti ih je obavestio da treba da se izoluju, ali su oni, slušajući savete nadležnih, samoinicijativno odlučili da to urade.

-Nikola je odmah po dolasku u Beograd otišao u hotel u kojem uvek odseda kada je u prestonici. U dokumentima mu stoji moja adresa, ali gotovo nikada ne bude kod mene zato što je stan mali i nema mesta za obojicu. On voli da ima komoditet i da može da ga poseti neko od drugara, devojka...- objašnjava Nemanja Ninković za "Alo!".

Nikola NInković
Foto: Printscreen

Kako kaže, policija mu je pozvonila na vrata nekoliko dana posle njihovog dolaska.

-Prvi put su došli prošlog petka, oko 19. Tražili su Nikolu. Objasnio sam im da je u hotelu, dao im adresu i rekao im da on nigde ne izlazi te da ga mogu proveriti u svako doba, nakon čega su otišli. Međutim, ponovo su došli u sredu i ponovo ga tražili - kaže Nemanja i objašnjava da su tada došli drugi policajci i da je i njima ponovio istu priču.

-Tada su oni otišli u hotel kod Nikole kako bi proverili da li je na adresi i ispred hotela bili su parkirani danima, sve dok nije isteklo onih rizičnih 14 dana posle ulaska u zemlju - kaže Nemanja, koji je potvrdio naša saznanja da njegov brat nije bio sam u hotelskoj sobi, ali, kako je rekao, ne sa prostitutkom, nego sa svojom devojkom.

Nikola NInković
Foto: Printscreen

-Sa njim je bila njegova devojka, ali je ona odmah u četvrtak ujutru otišla svojoj kući - kaže za "Alo!" rođeni brat fudbalera.

Iako se do sada na koronavirus nisu testirali ni on ni brat jer za tim nije bilo potrebe, kako kaže, rado će to učiniti ukoliko im neko zatraži.

Nikola Ninković
Foto: Blic/Marko Metlaš

-Bogu hvala, zdravi smo, dobro se osećamo. Osim što mama iz Šapca zove svaki dan jer brine, sve drugo je u najboljem redu - otkriva Nemanja Ninković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi