AC Milan
EPA/Filippo Venezia
AC Milan

EPA/Filippo Venezia

AC Milan, Foto: EPA/Filippo Venezia

Golman Milana Asmir Begović kaže da je trenutno u gradu “kao u filmu“ dok se grad bori sa efektima izolacije. Serija A odložena je makar do aprila, a iz Milana su do daljeg otkazali sve timske treninge.

"Ulice su napuštene, jedino što je otvoreno jesu supermarketi. Možeš da uzmeš malo hrane i onda pravo kući. Ludo je. Ljudi govore da je kao scene iz nekih filmova i zaista je tako, nikada nisam video ništa slično", kaže 32-godišnji Begović i dodaje:

"Koronavirus je jako udario Italiju, dosta zaraženih ljudi, ovo stvarno slama srca ljudi. Gledamo i ostale klubove, kolege igrači su zaraženi, osećam se kao da je ovo noćna mora i sve što čovek može da uradi jeste da se nada da će se sve što pre moguće vratiti u normalu".

Begović kaže da je bilo i razgovora da li utakmica sa Đenoom uopšte treba da se igra, a na kraju je meč odigran bez publike.

"To nije bilo baš sjajno iskustvo. Sledećeg dana smo došli, poslali su nas kućama, ubrzo je sve bilo zatvoreno. Sve se desilo jako brzo", zaključio je Begović.

Tagovi