Bajern Minhen Crvena zvezda
EPA Lukas Barthtuttas
Bajern Minhen Crvena zvezda

EPA Lukas Barthtuttas

Bajern Minhen Crvena zvezda, Foto: EPA Lukas Barthtuttas

Delovalo je da je Mark Andre Ter Štegen dobio golmanski rat za "jedinicu" reprezentacije Nemačke, ali Bajern uzvraća udarac u udbrani svog golmana Manuela Nojera.

Pravi "golmanski rat" traje u Nemačkoj već nekoliko dana, a kulminacija je bila u vreme kada je Zvezda gostovala u Minhenu, kada je za nemačke medije interesantnija bila priča o tome šta Ter Štegen i Nojer imaju da kažu jedan o drugom i o tome ko od njih treba da brani za "Pancere".

PROČITAJTE JOŠ:

O tome su pričali i trener Kovač i drugi igrači Bajerna, kao i sam Nojer, ali i predsednik Bavacara Uli Henes, koji je bio oštar u osudi golmana Barse.

Selektor Joakim Lev je odlučio da sve to preseče i doneo je odluku da prvi golman Nemačke bude Ter Štegen, ali to se čelnicima Bajerna nije dopalo, pa su najavili i mogući bojkot reprezentacije od strane njihovih igrača.

- Ako on zauzme mesto, mi više nećemo slati igrače u reprezentaciju. Nikada nećemo prihvatiti nikakvu promenu tu - rekao je Henes na pitanje šta će se desiti ako Ter Štegen zauzme mesto.

Manuel Nojer

AP Photo/Jens Meyer

Manuel Nojer, Foto: AP Photo/Jens Meyer

On odbija bilo kakvo smirivanje konverzacije sa selektorom Joakimom Levom.

- Već je čuo šta smo imali da kažemo, zvoniće mu u ušima - oštar je Henes, koji smatra da Lev mora da pošalje Ter Štegena tamo gde mu je mesto.

Postigao najbizarniji gol u Evropi, priznali mu ga - posle 10 dana! Oborio zvanični rekord (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 25.09.2019. 11:34 Ni Ibrahimović nema ovakav. čudnovati gol Dušana Tadića, Foto: Youtube/Sport Klub Ajaks je pre deset dana pobedio Herenven sa 4:1, a strelac za Kopljanike u tom meču bio je i Dušan Tadić.

- Mora da stavi gospodina Ter Štegena u ćošak i da mu jasno kaže da stvari ne funkcionišu tako - zaključio je Henes.

Podsetimo, Bajern ima nekoliko reprezentativaca koji su bili na poslednjem spisku - Serža Gnabrija, Niklasa Šulea i Džošuu Kimiha, tako da bi njihov izostanak u budćnosti, uz Manuela Nojera mogao da predstavlja ozbiljan problem za Leva.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare