Savo Milošević
FK Partizan
Predrag Mijatović

Alo/Vladimir Marković

Predrag Mijatović, Foto: Alo/Vladimir Marković

Legendarni fudbaler Partizana Predrag Mijatović izjavio je da crno-beli sa Savom Miloševićem na klupi mogu da se suprostave Crvenoj zvezdi u borbi za šampionsku titulu.

Mijatović je pre pet meseci kada je bio gost na svečanom otvaranju Sportskih igara mladih (SiM) u Beogradu rekao da je siguran kako će njegov prijatelj i nekadašnji cimer iz reprezentacije uspeti, a sinoć je na ceremoniji zatvaranja SIM u Splitu istakao da mu je drago što je bio u pravu.

Legendarni srpski trener ZAVRŠIO KARIJERU ZBOG RAKA PLUĆA! Poruke podrške ne prestaju, zadužio je toliko ljudi

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 12:04 Rođeni pobednik, dokazaće to još jednom. Radojko "Radi" Avramović, Foto: Profimedia Tokom svoje pedesetogodišnje fudbalske karijere, Radojko Avramović je uvek bio borac. Čak i dok je bio selektor slabašnog Singapura, uvek je gledao da savlada daleko kvalitetnije protivnike i ostaje prvi trener koji je vodio tu selekciju do trijumfa protiv daleko renomiranijih azijskih reprezentacija poput Jordana, Kuvajta, Iraka i Severne Koreje.

"Kada je dolazio, poznavajući ga iz igračkih dana i kasnije, apsolutno sam bio siguran da će napraviti dobar posao. Taj posao se na kraju prošle sezone završio osvajanjem Kupa, što je bilo jako pozitivno u situaciji u kojoj se nalazio Partizan", rekao je Mijatović Tanjugu.

Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević, Foto: FK Partizan

Kako je naveo, ova sezona je počela mnogo bolje od prethodne.

"Vidim da su ambicije narasle, što je očekivano s obzirom na to da se radi o tako velikom klubu. Mislim da će Savo ići uzlaznom linijom i da će moći da se bori sa Crvenom zvezdom, koja je favorit i koja je u poslednjih nekoliko godina preuzela dominaciju u srpskom fudbalu. Nadam da će u tome uspeti, želim mu mnogo sreće i mislim da će on to moći da uradi", istakao je Mijatović.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekadašnja zvezda Reala već dugo živi u Španiji, ali ističe da je Partizanu uvek spreman da pomogne.

"Moj život je vezan za Španiju, ali sam spreman da pomognem koliko god mogu i koliko je to u mojim mogućnostima. Kao partizanovac želim Partizanu sve najbolje. Tu sam, šta god da se desi, uvek ću biti tu i spreman da pomognem koliko mogu", poručio je Mijatović.

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!