Radojko "Radi" Avramović
Profimedia
Radojko

Profimedia

Radojko "Radi" Avramović, Foto: Profimedia

Tokom svoje pedesetogodišnje fudbalske karijere, Radojko Avramović je uvek bio borac. Čak i dok je bio selektor slabašnog Singapura, uvek je gledao da savlada daleko kvalitetnije protivnike i ostaje prvi trener koji je vodio tu selekciju do trijumfa protiv daleko renomiranijih azijskih reprezentacija poput Jordana, Kuvajta, Iraka i Severne Koreje. 

Legendarni Mijatović zna šta Jović mora da uradi i KAKAV DA BUDE u Realu! Nema drugog načina

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 10:39 Ako je neko ekspert, to je Mijat. Peđa Mijatović, Foto: ALO!Vladimir Markovic Nekadašnji fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da Luka Jović mora da bude strpljiv i sačeka svojih "pet minuta" u slavnom španskom klubu. AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019.

Isti pozitivan stav sada je neophodan 69-godišnjem Avramoviću u borbi protiv raka pluća. 

Popularni "Radi" se vraća u Srbiju na lečenje i više ne može da se bavi trenerskim poslom iako je pre samo dva meseca potpisao za singapurski klub SPL.

Radojko

Profimedia

Radojko "Radi" Avramović, Foto: Profimedia

"Dobio sam mnogo poruka i lepih želja na društvenim mrežama, lepo je videti i osetiti podršku singapurskog naroda. Hvala vam puno", izjavio je srpski trener za "The strait times".

Real ponudio Bejla, Navasa, Hamesa i 100 miliona za JEDNOG JEDINOG IGRAČA! Najbolji deo: Odbijeni su!

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 11:20 Ovo je prešlo sve granice. Geret Bejl, Foto: AP/Frank Franklin Francuski šampion Pari Sen Žermen odbio je ponudu Real Madrida od 100 miliona evra i tri fudbalera u zamenu za Brazilca Nejmara. AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 10:39 Ako je neko ekspert, to je Mijat.

"Postoji mnogo izuzetnih doktora u Beogradu, srešću se sa njima i videću kakvo je njihovo mišljenje."

Radojko Avramović ipak vidi "dobre vesti u lošim vestima", pošto mu je kancer sasvim slučajno otkriven. Nakon što je radio medicinske preglede u novom klubu sasvim slučajno je tražio dodatnu proveru i tada je otkrivena dijagnoza.

"Nisam imao simptome, osećao sam se normalno. Da sam bio u Kuvajtu ili Srbiji, kancer mi ne bi bio otkriven jer ja ne bih išao kod doktora uopšte. Ono što je sigurno, posle 26 godina prestajem da pušim", odlučan je Radi.

PROČITAJTE JOŠ:

Avramović je inače bivši golman. On je u karijeri branio za Borac iz Čačka, Rijeku, Nots Kaunti, Koventri Siti i OFK Beograd, a ima i jedan nastup za SFRJ. U trenerskoj karijeri je vodio Kuvajt, Singapur, Mijanmar i nekoliko azijskih klubova, a sada je potvrdio da je njegov put stručnjaka završen. Zadovoljan je što je završio pobedom, a ostaje nada i vera da će kao pobednik izaći i iz borbe protiv opake bolesti. 

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!