Lazar Marković
Alo/M.Metlaš
Lazar Marković

Alo/M.Metlaš

Lazar Marković, Foto: Alo/M.Metlaš

Lazar Marković je u poslednji čas postao fudbaler Partizana. Crno-beli su imali rok do ponoći za registraciju igrača na koje mogu računati za Ligu Evrope. Partizan je imao pravo na registraciju samo slobodnih igrača, pošto je rok za redovne transfere istekao pre nekoliko dana. I kada je delovalo da nema ništa od pojačanja, došlo je do dogovora sa Lazarom Markovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Marković ima 25 godina i trenutno je bez kluba. Crno-beli su nekoliko puta pokušali da ga dovedu u svoje redove, ali bez uspeha. Ni danas se nije naziralo da će do toga doći, ali veliki obrt se dogodio u poslednji čas.

Marković je dete Partizana i za crno-bele je nastupao do 2013. godine kada je prešao u redove portugalske Benfike. Još je branio boje Liverpula, Fenerbahčea, Sportinga, Hala, Anderlehta i Fulama.

Crnogorski košarkaški as razapet, zahtevaju žestoku kaznu i suspenziju iz tima! (FOTO)

AUTOR: Srbija Danas/S.M. DATUM I VREME: 03.09.2019. 18:41 - 03.09.2019. 20:19 Previše se buke diglo oko ovoga. Crna Gora - Novi Zeland, Foto: EPA/Fazry Ismail Neslavno je Crna Gora prošla na debitantskom učešću, na svetskim prvenstvima.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 22 utakmice i postigao 3 gola. Debi u nacionalnom timu je zabeležio 28. februara davne 2012. godine.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Srbije bodre Mutu Nikolića dok šutira trojke: "Zamalo da uđe"

 

Komentari (1)

milovan

03.09.2019 22:42

Pa taj nije igrao ni u Fulamu a kamoli u Liverpulu. A sada veliko pojacanje Partizana. U zadnje 4 godine nije odigrao 4 meca.