Bajern Minhen Crvena zvezda
EPA Philipp Guelland
Bajern

EPA/Friedemann Vogel

Bajern, Foto: EPA/Friedemann Vogel

Na generalnom sastanku Bajerna koji se održava svake godine 15. novembra, stavljena je tačka na kraj jedne ere! Predsednik tog kluba Uli Henes je dao ostavku na toj poziciji!

PROČITAJTE JOŠ:

On se kao igrač pridružio Bajernu 1970. godine, a skoro pola veka kasnije dao je ostavku kao predsednik tog kluba!

Henes je osvajao svetske i evropske šampionate sa Zapadnom Nemačkom, postigao je 108 golova na 329 utakmica za Bajern, a njegova karijera sadrži i tri osvojene Bundeslige, DFB kup i tri evropska kupa!

Jedna poruka pred operaciju ga rasplakala, zbog nje ga povreda još jače pogodila! (VIDEO)

AUTOR: Zvanični sajt/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 12:49 Branko Jovičić progovorio o teškoj povredi! Branko Jovičić na utakmici protiv HJK Helsinkija, Foto: Tanjug/AP, Darko Vojinović Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić polako se vraća u trenažni proces. U razgovoru za Zvezda TV popularni Bakula govorio je na mnoge teme, ali je i otkrio kada se vraća na teren.

Postao je najmlađi menadžer u istoriji Bundeslige, i totalno je preokrenuo dugove kluba iz Minhena, napravio je od Bajerna najjači klub u Nemačkoj!

2009. godine posle 30 godina u ovom poslu, Henes je nasledio legendarnog Bekenbauera na poziciji predsednika kluba, a pre toga je sedam godina proveo kao potpredsednik!

Sa svih pozicija se povukao 2014. ali se vratio kao predsednik dve godine kasnije, a na izborima je ubedljivo dobio sa 98.5 posto ukupnih glasova!

Tokom svoje 40-godišnje karijere u menadžmentu, Henes je imao mnogo udela u osvajanju silnih trofeja, tako je Bajern u svoje vitrine stavio i 20 titula Bundeslige, 11 DFB kupa i dve Lige šampiona, uz brojne druge trofeje...

On je bio inicijator da se promeni i "Alijanc Arena", a Bajern je već isplatio izgradnju stadiona zahvaljujući Henesovom inovativnom planu!

Njega će da nasledi Herber Hainer, bivši član uprave Adidasa!

Milan Borjan doživeo veliku neprijatnost u Orlandu, pokušao na sve načine na se odbrani ali bezuspešno! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 12:38 Primio je čak četri gola u svojoj mreži! Milan Borjan, Foto: AP/Darko Vojinović Golman Crvene zvezde i čuvar reprezentacije Kanade, Milan Borjan je na sinoćnom meču protiv SAD-a koja se igrala u Orlandu, primio čak četri gola!

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"