Takuma Asano predstavljanje
FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC
Takuma Asano predstavljanje

FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC

Takuma Asano predstavljanje, Foto: FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC

* Asano je karijeru počeo u Hirošimi

* Za reprezentaciju Japana debitovao je 2015. godine

* Navijače Partizana fizički podseća na Milana Stankovića

Najveće pojačanje Partizana ovog leta, Japanac Takuma Asano, odradio je prvi trening sa ekipom uoči meča sa Malatijom u III kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Japanac je pre nekoliko dana stigao u Beograd, ali je trener Savo Milošević najavio da bi mogao da zaigra već u četvrtak.

Slavni fudbaler odbio kineske milione da bi ostao kod supruge koja se bori sa opakom bolešću! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 06.08.2019. 19:59 Bravo kralju! Rađa Niangolan i njegova žena, Foto: twitter * Rađa Naingolan je u ponedeljak i zvanično postao novi igrač Kaljarija * Vratio se na jednogodišnju pozajimicu iz Intera * Razlog dolaska u ovoj klub je taj što njegova supruga živi ovde Belgijanac, Rađa Najngolan je posle pet sezona odlučio da se vrati u klub za koji je odigrao 137 utakmica za četiri sezone.

U terminu meča sa turskim timom, Asano je sa saigračima radio u Zemunelu punom parom, a crno-beli ga nisu štedeli na dobrodošlici.

"On je u dosta dobrom fizičkom stanju. Imao je odmah jedan kvalitetan test-trening i to zaista deluje dosta dobro. To znači da ćemo sigurno moći da ga koristimo u četvrtak, koliko još ćemo videti. On je i sam izrazio želju da igra određeni deo utakmice i to je odlično", rekao je Milošević.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića