Rađa Niangolan i njegova žena
twitter
Rađa Niangolan i njegova žena

twitter

Rađa Niangolan i njegova žena, Foto: twitter

* Rađa Naingolan je u ponedeljak i zvanično postao novi igrač Kaljarija

* Vratio se na jednogodišnju pozajimicu iz Intera

* Razlog dolaska u ovoj klub je taj što njegova supruga živi ovde

Belgijanac, Rađa Najngolan je posle pet sezona odlučio da se vrati u klub za koji je odigrao 137 utakmica za četiri sezone.

On je već igrao za tim sa Sardinije u periodu između 2010. i 2014. godine. A vratio se zbog supruge Klaudije koja se bori sa opakom bolešću - rakom!

Bivši fudbaler Partizana, navijači crno-belih ga se NE SEĆAJU PO DOBRU (VIDEO)

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 19:45 Jedan momenat je ostao najviše upamćen. Dejan Vukićević, Foto: Youtube/Atlas TV Montenegro Bivši fudbaler Partizana i trener Vojvodine Dejan Vukićević novi je šef stručnog štaba kosovskog Feronikeljija iz Glogovca, preneo je kosovski portal Telegrafi. Vukićević je potpisao jednogodišnji ugovor, a promocija novog trenera biće održana u utorak.

Njih dvoje su nedavno objavili da je Klaudija bolesna, a Najngolan je odbio milione iz Kine, kao i jače ugovore drugih klubova, kako bi bio sa suprugom koja je upravo iz tog grada.

- Nije mu trebalo mnogo da ponovo osvoji srca navijača Kaljarija. Njegov ratnički duh, posvećenost i strast da vodi tim ka pobedi su presudili.Uvek je prvi na liniji vatre, spreman za borbu, za svaki udarac, da nadigra protivnike i bude poput pravog ninže. On je igrač koji uvek vuče svoj tim napred, pravi je primer za svoje saigrače. Sada je Najngolan u svom Kaljariju ponovo, spreman da pokaže veliku snagu, karaker i internacionalno iskustvo - stoji u saopštenju Kaljarija.

Ovo je još jedna u nizu tužnih priča vezana za život Belgijanca i Kaljari za koji je igrao kada mu je 2010. godine tragično preminula majka od posledica zarazne bolesti. U njenu čast, preko celih leđa istetovirao je par krila sa njenim datuomom rođenja i smrti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića