HIT! NIJE VIŠE PLAVOKOS! Asano sada ne liči na Milana Stankovića, sve se vidi na snimku! Kakav car (VIDEO)

Postigao je gol za reprezentaciju Japana.

Takuma Asano predstavljanje
Takuma Asano predstavljanje, Foto: FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC

Tamuma Asano se trenutno nalazi u avionu gde će se posle sletanja u popodnevnim satima iz Japana u Beigrad priključiti prvom timu Partizana.

Asano je bio sa reprezentacijom Japana, sa kojom je učestvovao u dve pobede, postignuvši gol protiv Tadžikstana, 20. u nacionalnom sastavu.

"Za mene je prvenstveno sam poziv u reprezentaciju bio veliki čin. O tome kako sam prihvaćen u Srbiji, da imam poverenje šefa, igrača i publike se zna čak i tamo. Sve te stvari su uslovile mom pozivu i drago mi je da je rezultiralo golom", kazao je Asano.

On je otkrio da je od dolaska u crno-bele imao problem sa povredom.

"Od kada sam došao u Partizan imao sam problem sa stopalom i nisam mogao sve da iznesem na terenu kako sam želeo, a zbog velikog broja utakmica nismo imali ni vremena za odmor iako smo terapije radili svaki dan. Sada je sve iza mene, dobro se osećam i spreman sam za nastavak sezone. Što se tiče moje kose, nisam menjao boju samo je više siva, tako da ste dobro videli i na snimku", dodao je Japanac uz smeh.

"Crnogorci će uvek biti Srbi bez obzira na državni status!" Reči koje odzvanjaju Balkanom (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 22:15 Sve stalo u dve rečenice. neredi na meču Kosova i Crne Gore, Foto: Youtube/Report TV Ogroman broj incidenata na tribinama stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini obeležio je utakmicu između selekcije tzv. Kosova i reprezentacije Crne Gore.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja

 

Povezane vesti